През април общият обем на вноса и износа на Китай

...
През април общият обем на вноса и износа на Китай
Коментари Харесай

Износът на Китай стигна 3,64 трилиона юана само за април

През април общият размер на вноса и износа на Китай доближава 3,64 трилиона юана. Това е нарастване с 8% по отношение на същия интервал на предходната година и устойчиво повишение по отношение на данните за март. Вчера представителят на китайското Министерство на търговията Хъ Ядун съобщи, че като цяло представянето на външната търговия на Китай през април дава отговор на упованията, написа " Радио Китай ". 

Говорителят прибавя, че в това време не би трябвало да се пренебрегват съществуващите опасности и провокации. Това изключително важи за едностранчивостта и протекционизма на някои страни, чиито дейности съществено ще смутят световната верига за доставки.

В изискванията на такава неустановеност и неустойчивост Китай ще предизвиква отварянето на високо ниво и интензивно ще развива нова динамичност във външната търговия. В същото време ще се оправи с компликациите на предприятията за външната търговия, като им помогне да понижат разноските и да покачат успеваемостта и интернационалната си конкурентоспособност.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР