През април ни очакват много събития, които може да не

...
През април ни очакват много събития, които може да не
Коментари Харесай

Щастие или тъга? Ето какво чака ЗОДИИТЕ през АПРИЛ!

През април ни чакат доста събития, които може да не са толкоз позитивни, само че ще можем да извлечем поуката си от всяка обстановка, в която животът ни сложи. За някои зодии обаче април ще е цялостен с същинско благополучие. Ето какво чака всяка от зодиите:
Овен: Овните ще бъдат доста щастливи през април, тъй като ще осъществен една от огромните си фантазии, обвързвана с доста специфичен човек в живота им. Най-накрая ще завоюват сърцето на този, който постоянно са желали същински.   
 3 ЗОДИИ, които ще намерят ЩАСТИЕТО тази пролет 3 ЗОДИИ, които ще намерят ЩАСТИЕТО тази пролет
„ Научих се на основното - с цел да станеш благополучен, би трябвало да преживееш положение на извънредно злощастие. „ -Фредерик Бегедер Поня...
Телец: Телците могат да чакат един доста богат откъм страсти месец. Ще бъдат заобиколени от доста събития, които ще ги създадат същински щастливи. Най-голямото благополучие ще пристигна от това, че ще завоюват огромна сума пари, с които ще оправят живота си изцяло.  
Близнаци: За Близнаците април ще бъде изпълнен с повече тествания, в сравнение с наслади. Ще би трябвало да се разделят със сегашната си работа и това ще бъде малко мъчно за тях. Особено в миг, в който в действителност имат потребност от пари. Хубавото е, че бързо ще намерят нещо ново, с което да закърпят фамилния бюджет.   
Рак: Раците ще имат леки трудности през април и то свързани с любовния им живот. Възможно е даже да се стигне до разлъка, само че разделите от време на време са за положително. Дават ти ново начало и време да откриеш същинската си сродна душа.   
Лъв: Лъвовете могат да чакат едно от най-щастливите събития през живота им тъкмо през април. Ще научат, че ще стават родители! Ще имат малко бебче, което ще направи живота им в пъти по-смислен и цялостен от преди.   
Дева: Девите ще имат едно в действителност огромно и доста щастливо събитие, което ще им се случи през април. Ще се сгодят! Щастливото събитие ще пристигна доста непринудено и ненадейно и ще им донесе същинска наслада. Най-накрая ще се почувстват на мястото си.
 Десет предмета, които ще ви накарат да се усмихнете през 2021 година Десет предмета, които ще ви накарат да се усмихнете през 2021 година
2020 година беше изпълнена с компликации и терзания, само че нека оставим негативната сила зад нас и приветстваме положителните вибр...
Везни: Везните ще имат доста щастливи събития през април, само че най-голямото благополучие ще пристигна с това, че ще научат значима вест за здравето си. Това, че всичко е наред, ще им даде крила и нови сили за нови завършения в живота. И ще схванат, че по-важно от здравето – няма!
Скорпион: Скорпионите ще би трябвало да се приготвят за по-труден месец април. Ще имат съществени пререкания с близки родственици, с които може и да не си приказват дълго време по-късно. Важно е обаче да бъдат откровени и да държат на своето!      
Стрелец: Стрелците ще се радват на огромна изненада от обичания човек. Ще получат доста желан и огромен подарък, който в действителност ще ги направи доста щастливи. Хубаво е, когато някой мисли за теб и се старае да имаш всичко, нали?
Козирог: Козирозите ще имат по-труден април, тъй като ще изгубят работата си. В сложни времена като тези е предстоящо, само че въпреки всичко е неприятно. Хубавото е, че имат спестявания, които ще им стигнат тъкмо, до момента в който не се появи ново предложение на хоризонта. Прекарайте свободното си време в отмора, а не в паники. Всичко ще се подреди.
Водолей: Водолеите ще получат голяма изненада и една сбъдната фантазия през април. Всеки човек си има съкровена фантазия, която чака да се сбъдне през целия му живот. За благополучие – април е месецът за Водолеите, в който сърцата им ще преливат от благополучие... и обич!
 6 предмета в чантата ви, които носят неприятен шанс 6 предмета в чантата ви, които носят неприятен шанс
Дамите знаят, че в дамската им чанта може да се побере безусловно всичко, само че е хубаво да внимават какво носят там, с цел да носят със себе...
Риби : Предстои ви нова и вълнуваща връзка през април, която ще преобърне визиите ви за любовта. Имате толкоз доста да преживеете – сантиментални вечери, щастливи сутрини и буйни нощи. Насладете се на всичко!

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР