През април 2020 г. стана ясно, че Нина Добрев и

...
През април 2020 г. стана ясно, че Нина Добрев и
Коментари Харесай

Нина Добрев, Шон Уайт и готови ли са за семейство

През април 2020 година стана ясно, че Нина Добрев и Шон Уайт са новата звездна двойка на хоризонта. Един месец по-късно самите те оповестиха публично връзката си в Instagram. И наподобява, че от този момент връзките им вървят напълно без спънки.

Както Шон Уайт разказва преди да се състезава на последните си олимпийски игри през февруари 2022 година, самият той схваща какъв брой съществено влюбен е в Нина Добрев тъкмо в един съответен миг. Това са случва, когато взема решение поради нея да пътува до Южна Африка, напълно импулсивно.

" Всъщност по този начин започнахме нашата връзка ", споделя 36-годишният сноубордист за спонтанното си решение да посети Нина Добрев в страната, където тя снима филм. Всъщност, едно от нещата, които и двамата споделят като пристрастеност, са тъкмо пътуванията.

Година по-късно съдбоносно пътешестване, източник издава пред Us Weekly, че Нина преди е имала доста връзки, които не са ѝ се получили, само че откогато е с Шон, е разчувствана от това до каква степен са стигнали връзките им. Освен това и двамата последователно подхващат стъпки за започване на взаимно бъдеще.

" Имаме общи ползи. Начинът, по който се запознахме, в действителност укрепи връзката ни. И проблемите, с които се сблъскваме, с тях се оправяме посредством връзка ", споделя пък самият Шон Уайт за връзката си с Нина Добрев. Когато разкрива това, той издава също, че би желал да бъде татко. " Това е нещо, което просто наподобява толкоз вълнуващо ", споделя още олимпиецът.

Сега, известно време и доста обич по-късно, източник на Us Weekly този път издава, че след близо три години дружно, двойката е все толкоз мощна. По думите му двамата даже към този момент са разискали и стъпката да се оженят и да си имат деца.

" Те са супер съвместими и имат свободен дух. Сега са толкоз влюбени и не могат да си показват да не прекарат остатъка от живота си дружно ", споделя източникът, който издава още, че съгласно Нина годежът следва още тази година. А дали това в действителност е по този начин, оставяме времето да ни покаже.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР