През април 2020 г. стана ясно, че Нина Добрев и

...
През април 2020 г. стана ясно, че Нина Добрев и
Коментари Харесай

Готови ли са Нина Добрев и Шон Уайт за семейство

През април 2020 година стана ясно, че Нина Добрев и Шон Уайт са новата звездна двойка на хоризонта. Един месец по-късно самите те оповестиха публично връзката си в Instagram. И наподобява, че от този момент връзките им вървят напълно без спънки.
 Нина Добрев, Шон Мендес и следващата почивка на актрисата в Индонезия
Когато Нина Добрев разпуска в същински разкош

Актрисата на поредна почивка

Както Шон Уайт разказва преди да се състезава на последните си олимпийски игри през февруари 2022 година, самият той схваща какъв брой съществено влюбен е в Нина Добрев тъкмо в един съответен миг. Това са случва, когато взема решение поради нея да пътува до Южна Африка, напълно импулсивно.

" Всъщност по този начин започнахме нашата връзка ", споделя 36-годишният сноубордист за спонтанното си решение да посети Нина Добрев в страната, където тя снима филм. Всъщност, едно от нещата, които и двамата споделят като пристрастеност, са тъкмо пътуванията.

Година по-късно съдбоносно пътешестване, източник издава пред Us Weekly, че Нина преди е имала доста връзки, които не са ѝ се получили, само че откогато е с Шон, е разчувствана от това до каква степен са стигнали връзките им. Освен това и двамата последователно подхващат стъпки за започване на взаимно бъдеще.

" Имаме общи ползи. Начинът, по който се запознахме, в действителност укрепи връзката ни. И проблемите, с които се сблъскваме, с тях се оправяме посредством връзка ", споделя пък самият Шон Уайт за връзката си с Нина Добрев. Когато разкрива това, той издава също, че би желал да бъде татко. " Това е нещо, което просто наподобява толкоз вълнуващо ", споделя още олимпиецът.

Сега, известно време и доста обич по-късно, източник на Us Weekly този път издава, че след близо три години дружно, двойката е все толкоз мощна. По думите му двамата даже към този момент са разискали и стъпката да се оженят и да си имат деца.
 Нина Добрев, Антарктида и пътуването на актрисата и Шон Уайт до такава степен
Нина Добрев направи и това

Едно от най-вълнуващите завършения на актрисата

" Те са супер съвместими и имат свободен дух. Сега са толкоз влюбени и не могат да си показват да не прекарат остатъка от живота си дружно ", споделя източникът, който издава още, че съгласно Нина годежът следва още тази година. А дали това в действителност е по този начин, оставяме времето да ни покаже.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР