През април 2013 г., когато Камила Батмангелидж откри нов терапевтичен

...
През април 2013 г., когато Камила Батмангелидж откри нов терапевтичен
Коментари Харесай

Камила Батмангелидж, 1963-2024, младежка кампания и набирател на средства

През април 2013 година, когато Камила Батмангелидж откри нов лечебен център в Южен Лондон за Kids Company, организацията, която тя е основала, с цел да оказва помощ на деца в неравностойно състояние, нейното въздействие беше своя зенит.

С нейните цветни тоалети и запазени марки за глава, за повече от десетилетие Батмангелидж завладя всекидневно сивия благотворителен бранш в Обединеното кралство. В удостоверение на силата си да привиква, английската актриса Джоана Лъмли се причисли към нея за формалната гала по откриването.

Но събитието потвърди връхната точка за Батмангелидж, който умря на Нова година на 61 години. повече от две години дамата, която се назова „ дебела просякиня “ — в самоиронично самопризнание за нейните умения за набиране на средства — се трансформира в нарицателно за неприятно ръководство след неочаквания колапс на Kids Company през август 2015 г. 

Родена в Техеран през 1963 година в богато, предприемаческо семейство, татко й построи един от най-големите спортни центрове в Бли...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР