През 90-те години ресторантите на Малкия готвач бяха навсякъде -

...
През 90-те години ресторантите на Малкия готвач бяха навсякъде -
Коментари Харесай

Хората едва научават истината за мистериозното изчезване на Малкия готвач

През 90-те години заведенията за хранене на Малкия готвач бяха на всички места - и тогава един ден просто изглеждаше по този начин, като че ли изчезнаха безследно.

Ако бяхте на път към друго място в Обединеното кралство за престой, вероятността да подминете някой от над 400-те дребни готвачи беше висока и те сервираха многообразие от вкусни артикули за бързо хранене, на които можете да се насладите, да имате бърза отмора за тоалетната и по-късно се върнете по пътя си.

Но един ден те просто изчезнаха изцяло, много мистериозно, оставяйки хората с повече въпроси, в сравнение с отговори. Въпреки това наподобява има предистория зад гибелта на очарователната верига.

Много хора ще си спомнят логото, което изобразяваше дребното дребосъче пред червен декор - прякорът му се смяташе за „ Дебелия Чарли “, оповестява Daily Star.

Малкият готвач постоянно е бил някъде, където британците биха спрели, в случай че би трябвало да заредят гориво, а също по този начин се нуждаят от малко отмора от шофиране. Ресторантът като че ли доминираше край п...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР