През 90-те години на миналия век по време на изследвания

...
През 90-те години на миналия век по време на изследвания
Коментари Харесай

Извънземни са живели с древните хора

През 90-те години на предишния век по време на проучвания на индонезийските пещери ученият Кастильо вижда извънредно скупчване на камъни, измежду които намира един, чиято повърхнина е Покрита със загадъчни знаци. Те изобразяват величие, заобиколено от звезди, и индикатори за галактическите направления. След проучването на находката специалистите вършат извода, че тя припомня на модерна карта на небето.

Освен това откриват подобен диск от злато на борда на Pioneer. Предметът е изработен в дълбока античност, единствено че демонстрира непозната вселена с планети, ситуирани друго, в сравнение с в Слънчевата система. В непосредственост с електроприбори той демонстрира свойства на магнит.

Но кой би могъл да сътвори това знамение на Земята, разполагайки с дълбоки знания по астрономия? Това биха могли да са само поданици на Космоса, оставили следата си в човешката история.

Разкопки на територията на антична Месопотамия показват на археолозите изненада във тип на статуи, направени хиляди години преди възникването на шумерската цивилизация.

Те имат рептилоподобни черти. Удължените глави със змийски очи са допълнение черти на лицето, напомнящи тези на гущери. Никой не знае кой е живял на това място преди заселването му с хора и по какъв начин е основано това културно завещание.

Съществува версия за хибридни същества, живели паралелно с античните нации, които са съхранили традициите на извънземната раса и са ги увековечили в камък

В доста митове на разнообразни нации се загатват небесни богове, донесли познания на хората. Анунаките дохвърчат с необикновените си кораби и са запечатани в голям брой артефакти. Съществуват гравюри на космодрум в джунглите дружно с чертежи на вимани и фигури на самите извънземни посетители. Махабхарата в детайли разказва именита борба, когато героите се бият с боговете в небесата.

Тогава владетелят, заровен в гробницата Пакап, сполучливо извършва комплицирани пируети с апарата на хуманоидите – той е запечатан върху надгробната му плоча.

В Калифорния притежател на магазин за камъни при разходка из планините Косо попада на необикновен предмет, представляващ античен механизъм. Той наподобява на автомобилна свещ. А анализът с рентген демонстрира, че във вътрешността му има медни пръстени със стоманена пружина и магнитен кол с незнаен прахуляк. Оказва се, че вкаменелостта е прекарала в земята 500 хиляди години. Вероятно е останала след ремонт на НЛО. Това изцяло развенчава теорията за човечеството като единствената цивилизация във Вселената.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР