През 90-те години на миналия век Исмералда Еленкова бе сред

...
През 90-те години на миналия век Исмералда Еленкова бе сред
Коментари Харесай

Циганката Исмералда е малко рода със Силвия Кацарова?

През 90-те години на предишния век Исмералда Еленкова бе измежду атрактивните попфолк певици. Тези дни тя изненадващо се появи в „ Гласът на България “ и като част от впечатляващото си показване направи признанието за роднинска връзка със Силвия Кацарова. Плевенчанката, която преди повече от четвърт век извърши шлагерите „ Не казвай довиждане “ и „ Женски номера “, снима визитката си за предаването в двора на къщата на баба си и дядо си в село Девинци.

 

„ Бабо, ние правилно ли сме малко рода със Силвия Кацарова? Чувала съм го от мама “, попита Исмералда старата жена. „ Нищо не мога да кажа. Майка ти оди там се разбираха “, отвърна бабата на певицата.

Така че не стана ясно дали Исмералда, която е циганка, е родственик с изпълнителката на „ Големият транспортен съд минава “. Самата Силвия Кацарова постоянно е упорствала, че е туркиня, макар че в естрадните среди от десетилетия се разяснява, че татко й е от ромски генезис.

Атрактивната брюнетка съкруши треньорите в шоуто с осъществяване на „ Milo moje, što te nema “ на сръбската легенда Драгана Миркович и „ Simply The Best " на международната звезда Тина Търнър. Още с първото си осъществяване Исмералда накара треньорите, без Иван Лечев, да се извърнат дружно. Дара, Мария Илиева и Графа я приветстваха и й се радваха. Исмералда избра тима на Мария Илиева, на която от дълго време симпатизира.

 

В предаването ромката ще се опита да възроди кариерата си. Въпреки че е доста надарена, тя има съществени зависимости към хазарта и алкохола, които в последна

сметка се оказаха голяма спънка да направи блестяща кариера в чалгата като Софи Маринова, Бони и Роксана. Певицата проиграва всичко, което завоюва, на машинките в казиното, и в никакъв случай не съумява да спести задоволително, с цел да запише нови песни и клипове.

 

Освен с музикален гений брюнетката блесна и с възприятие за комизъм. Графа я посъветва дори да си направи лично шоу.

Исмералда отвърна, че към момента няма предаване, само че е много известна в Тик-ток.

Автор: Уикенд


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР