През 90-те години горещата Ясмин Блийт е изгряваща звезда и

...
През 90-те години горещата Ясмин Блийт е изгряваща звезда и
Коментари Харесай

Ще повярвате ли, че това са красивите момичета от Спасители на плажа?

През 90-те години горещата Ясмин Блийт е изгряваща звезда и една от първите й появи на екран е в ролята на Керълайн Холдън в " Спасители на плажа “. Макар, че би трябвало да има единствено епизодична роля, тя дотам запленява феновете, че получава непрекъснат ангажимент в поредицата. 

Животът ѝ по-късно обаче няма нищо общо с блясъка и славата, откакто  започва да използва опиати и влиза в " черните описи " на режисьорите, които настояват, че с нея е невероятно да се работи. През 2001 година е задържана за владеене на кокаин и на идната година се признава за отговорна, наказана е условно и на общественополезен труд.

Твърди се, че Блийт е била в клиника в Малибу за лекуване на кокаинова взаимозависимост. И че даже се среща със брачна половинка си - предприемача Пол Черито, през 2002 година, до момента в който е в клиниката за наркозависимости в Калифорния. За последно тя е уловена от папараци преди две години  в Лос Анджелис, от които е видно, че днешната Ясмин Блийт няма нищо общо със сексбомбата от " Спасители на плажа ".

Памела Андерсън също стана известна през 90-те с ролята си в хитовия сериал, само че мнозина я помнят освен с атрактивния й външен тип, а и с многочислените й корекции. Актрисата в последно време рядко се появява обществено, а неотдавна папараци я изловиха да се разхожда из Малибу в безгрижно облекло. Тя бе снимана в елементарна бяла тениска и синьо-бял спортен екип, до момента в който разхождаше кучето си, написа " Труд ". 

Докато някои към момента намират Пам за красива, макар силиконовите й гърди и несъразмерното потребление на ботокс, мнозина не престават да я подлагат на критика и са безапелационни, че състареният й външен тип е разследване от многото корекции на лицето, което я прави да наподобява като баба. " Е, Памелка, и ти стана баба! “, " Боже, какво е станало с нея?! “ са единствено част от мненията в обществените мрежи.

Мнозина въздишаха и по русокосата Никол Егерт, която изигра Самър Куин в " Спасители на плажа “, Тогава тя беше единствено на 19 години. Русокосата хубавица закупи популярност и открадна вниманието на публиката през 90-те години.

Днес тя се бори с наднорменото тегло и наподобява неузнаваема. Никол размени в миналото стройната и опъната фигура в червен бански с необятен спортен екип, прическа с очевидно неподдържана коса и доста непотребни килограми.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР