През 60-те и 70-те години се говореше за американската мечта,

...
През 60-те и 70-те години се говореше за американската мечта,
Коментари Харесай

Китайският секс култ на Сонг Шанму – еквивалентът на Харви Уайнстийн и Джефри Епстийн

През 60-те и 70-те години се говореше за американската фантазия, за построяването на дом, за гледането на няколко деца, за къща с най-малко две къщи и още доста други. Потреблението стига покрива, а закупуването на каквото и да било, може да стане съвсем незабавно. След това самата концепция се промени фрапантно. Голяма част от бизнеса и промишлеността се реалокира в Китай, а откакто страната стартира да се развива с стремглава скорост, можете да забележите, че огромна част от колите, първокласните такива, започнаха да се изнасят точно там.

С развиването и натрупването на милионите, страната стартира да излъчва и своите милионери. Компании, които могат да бъдат еквивалент на Tesla или други като Фейсбук, започнаха да се появяват и звездите-милионери, гениите, които играят ролята на ентрупинари. И до момента в който Съединени американски щати преследва някои имена като Харви Уайнстийн, Р.Кели и Джефри Епстийн, Китай разполага с други герои. Ако сте чували имената на последните, най-вероятно се досещате накъде върви този материал, заради простата причина, че това са хора, които злоупотребяват с властта си. Запознайте се с господин Сонг Шанму. В класацията си, той се подрежда по благосъстояние до посочените милиардери, само че също така разполага с една от най-големите корпорации в Китай.

Sunmoon е корпорация, която играе извънредно сполучлива роля в отварянето на повече от 200 учебни заведения в Китай. Основният офис се намира в Женшен и несъмнено е място, което прави доста усещане. Поради съществуването на високи заплати и задоволително привилегии, няма човек в града, а и несъмнено в цялостен Китай, който да не пожелае да бъде част от тази компания. До тук завършват позитивните страни. Историята на Сонг Шанму е много специфична – първо той си измисля ново име, тъй като истинското му доста наподобява на японско и това не прави допустимо най-хубавото усещане.

Ако разгледате или сте фенове на китайската страна на интернет, можете да го видите като една от най-големите звезди в корпоративния свят. Той е преследван от хора, раздава подписи, демонстрира се с най-различни звезди, постоянно е поканен на огромните събития, също по този начин не стопира да провежда такива. Известен е със основаването на образователна школа и всичко това като че ли основава розовият взор, само че това е единствено външната обвивка. Причината да не можем да приказваме с повече детайлности е елементарна – няма да го откриете в уикипедия, няма да намерите негова обществена страница, никой не знае какво тъкмо е основал и по какъв начин тъкмо се е издигнал, той просто съществува, както се случва с доста други китайски милионери. Защо?

След като първите отрицателни вести стартират да се появяват в мрежата и новините, които се появяват в YouTube бързо са докладвани за авторско право, формалните медии не демонстрират нищо или има просто дребни карета, в които се приказва за протичащото се. Самата компания също не е тъкмо толкоз известна в Европа и Съединени американски щати, затова знаем единствено това, което някои от по-смелите хора, към този момент отвън Китай, са способни да споделят една избрана истина. Уинстън Стерзел сега работи като влогър, само че това, което може да ни изненада доста е, че в миналото е станал телохранител на този човек. Интересното в този случай е, че Уинстън преди този момент е работил като преподавател по британски език в детска градина. Заради своята визия е поканен като човек, който може да опише какво в действителност се случва от другата страна.

На първо място човек може да забележи, че всички рекламни материали включват млади и красиви дами, които постоянно са облечени в обичайното облекло на стюардесите от 60-те години. Шанму не просто основава кастинги и търси хубавици из цялостен Китай, той е подготвен когато и да е да наеме още хубавици – не е мъчно да си го разреши. С идването и приемането на новата служба, дамата минава няколко типа тренировки. Първо би трябвало да си закупи личната униформа, по-късно минава курс по нравственос и най-важното курс по хармония на придвижването. Вторият просто демонстрира по какъв начин дамата би трябвало да върви, по какъв начин би трябвало да сяда, по какъв начин би трябвало да се усмихва и по какъв начин да посреща посетители. При възможен пропуск или не задоволително приемливо държание, санкциите стартират да се подреждат една след друга.

Следващата значима стъпка е, че личният състав, изключително дамите, нямат право да се социализират с другите чиновници, те не би трябвало да вървят на обяд с сътрудници, не могат да излизат, нямат право да имат връзки и още доста други. При започването на работа, нито една дама няма право да си наема личен апартамент – огромна част от тях в никакъв случай нямат и средствата. Компанията обезпечава общежития, които обаче идват с бонуси – камери в банята, камери в стаята, микрофони на всички места и още доста други. Момичета са успокоявани, че камерите се гледат единствено и само от дами в защитата, които би трябвало да бъдат сигурни, че сигурността е на най-високо допустимо равнище.

Всяка една служителка минава месечни здравословни инспекции – качва се на кантара и в случай че е качила килограми, получава солидна санкция. Сигурно се чудите какво толкоз неприятно има, още един перверзник, който гледа камери, казусът е, че когато един човек има такава независимост, скоро ще стартира да прави нещо друго, а съгласно информацията, Сонг е отворил вратите на Содом и Гомор и може да прави каквото пожелае. Една от аргументите е съществуването на доста съществени и тежки връзки в политическия живот, още повече в подземния свят и доста много други. Продължаваме историята с съществуването на някои от доста странните събития, които се случват.

Дамите вършат фешън шоу събития, в този случай излизат с най-различни облекла и стартират да дефилират, в случай че чиновник не пристигна на събитието, автоматизирано се глобява. Всички дами най-после танцуват със Сонг, като той е последната инстанция, която дава точки за държание. До тук добре, имаме прекалено много червени сигнали, които могат да покажат, че нещо не е наред, най-вероятно и вие се досещате, че обстановката не е толкоз розова, колкото наподобява и сигурно сте прави. Шанму не просто наема красиви дами, той ги изнасилва. Официалните кавги стартират някъде през 2007-2010 година, само че най-малко това споделя Уинстън за времето, когато е в компанията.

Това, което вижда е, че след време множеството служителки напущат работа, идват в офиса и плачат, до момента в който останалите чиновници пренебрегват. Повечето дами знаят какво се случва, само че се отхвърлят да приказват, не желаят да се намесват. Страничният наблюдаващ остава с усещането, че всяка една служителка знае истината. Капанът щраква, когато някоя от служителките е извикана да отиде и да почисти жилището на притежателя. Веднъж след прекрачването на прага, дамите са накарани да смъкват облеклата си, да театралничат в най-неприлични пози и по-късно са изнасилвани.

Самият акт също се записва, като идва с обещанието, че в случай че някой проговори, фотосите, клиповете и всичко останало ще бъдат изпратени на родственици, ще се разгласяват в общественото пространство и ще покажат какво в действителност се случва. Семействата също са заплашвани, изключително откакто приказваме за човек с голямо въздействие. Историята продължава с това, че някои дами са уволнявани, други просто изчезват, а трети, нямайки никакъв избор, не престават да работят там.

Много от тях са принуждавани да останат да работят в офиса, заради простата причина, че би трябвало да бъдат там и да са налични по всяко едно време. Най-накрая една от служителките взема решение да отиде и да се оплаче в полицията. Взети са показания на още 7 дами, само че вместо да се задейства едно доста по-сериозно дело, китайският съд декларира, че няма задоволително доказателства, по тази причина съумява да открие единствено и само една от дамите. Резултатът от нейните показания се свежда до четири години затвор, както и обезщетение под формата на 600 $. В домът на причинителя са открити хиляди фотоси на голи дами, като множеството са останали на фотоапарата му, всички останали база данни са били заличени, до момента в който самият Шанму е липсващ в границите на 3-4 дни.

Най-вероятно през днешния ден е на независимост, само че няма информация какво в действителност се е случило с него по-късно. Медийното пространство мълчи, а всички следи са заличени или сведени до минимума. Никой не може да каже какъв брой тъкмо са и потърпевшите, само че излиза наяве, че полицията в никакъв случай не е потърсила дамите на фрагментите, тъй като просто няма задоволително доказателства.

Огромната верига от учебни заведения се трансформира в секс фетиш и доста от чиновниците, изключително тези, които бързо се издигат в класацията, рано или късно доближават до офиса, където ще бъдат посрещнати от Шанму. Днес неговият живот остава в загадка, няма информация, като че ли мъжът просто е липсващ и към този момент не може да бъде открит, най-малко не и в интернет.  

Снимки: Chinasmack.com

   

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР