През 2023 г. Donobuv, Faraday, Iskoj и Unichel, руските производители

...
През 2023 г. Donobuv, Faraday, Iskoj и Unichel, руските производители
Коментари Харесай

Производителите на обувки за руската армия купуват продукти на стойност над 4 милиона долара в ЕС тази година

През 2023 година Donobuv, Faraday, Iskoj и Unichel, съветските производители на обувки за силите за сигурност, непосредствено внасяха артикули от Европейски компании на стойност 4,1 милиона щатски $.

Източник: Това оповестява планът Trap Aggressor на аналитичния център StateWatch с позоваване на данни от комерсиална база данни

< strong> Подробности: Сред стоките са кожи, лепила, аварийни елементи за обувни машини и други.

В същото време измежду най-големите европейски снабдители са:

италианската компания Conceria Cervinia Spa (1,7 милиона долара);

беларуско-германската компания Belintertrans Germany Gmbh (0,9 милиона долара);

немската компания Neuhaus Gmbh (0,7 милиона долара).

Журналистите изследваха проби от съветски обувки, открити на бойното поле и в териториите, освободени от украинската войска, и откриха барети, създадени от изброените нагоре компании. И тогава те започнаха да преглеждат комерсиалните бази и покупките на компании, които създават тези обувки в европейските страни.

Така че през 2023 година съветската компания Faraday показа своите артикули на ревюто Army-2023 и през 2022 година тя получи минимум шест поръчки за обувки от Министерството на вътрешните работи на Русия на обща стойност 50 милиона щатски $.

„ Само от началото на 2023 година тази компания купува кожа и други артикули от италианската компания Conceria Cervinia Spa за $1,7 милиона, немската компания Jakob Keck Chemie Gmbh за $300 000 и Salamander Sps Gmbh & Co.Kg за $80 000 “, акцентират от Trap Aggressor.

В същото време съветският производител Donobuv разгласи обществено на своя уеб страница, че си сътрудничи с съветското министерство на защитата, а в историята на съветските медии през 2022 година с управлението на компанията се споделя, че те извършват държавни поръчки за съветската войска и са минали на работа на три смени, схванаха публицисти.

През 2023 година немската компания Salamander Sps Gmbh & Co Kg стана европейският основен снабдител на Donobuv, който непосредствено доставяше кожа на тази компания в Русия за 60 000 щатски $, прибавя Trap Aggressor.

„ Фабриката за изкуствена кожа Iskoj в Киров, чието публично име е Орден на Отечествената война първа степен, от време на време оказва помощ на съветските военни във войната против Украйна. Компанията си сътрудничи с съветската доброволческа фондация „ За Вятка “: фабриката достави пет километра турникет, който доброволците употребяват за пълнене на съветски комплекти за първа помощ през март 2023 година Руските военни записаха видео, в което им благодариха за турникета, който получиха през май; доброволческата фондация още веднъж благодари на завода за нова партида турникети през юни, а доброволческият фонд заяви за прехвърлянето на фабрично създадени турникети на съветските военни в зоната на бойни дейности в Украйна през юли.

В Август заводът създаде пробна партида обувки за офицери от съветското разузнаване и щурмоваци. В допълнение, компанията непрекъснато печели търгове за доставка на подметки за обувки за съветските наказателни колонии. Най-големият европейски снабдител на Iskoj през 2023 година е немската компания Neuhaus Gmbh, която достави на съветската компания електрогенератор на стойност 700 000 $. На уеб страницата на компанията се показва, че главният създател на Neuhaus е руснак. Освен това испанската компания Celme Sl достави на Iskoj машина за произвеждане на гумени подметки на стойност 400 000 $ ", се споделя в публикацията.

Журналисти споделиха, че съветската компания Unichel се е включила към огромното съветско навлизане в Украйна. Тя е изпратила на съветската защита Министерството на всички армейски ботуши за цивилни в складовете на компанията през зимата на 2022 година По това време Unichel не създава военни обувки, само че компанията стартира да минава към производството на обувки за бойци след приемане на поръчка от държавното управление.

Междувременно най-активният европейски сътрудник на компанията е Belintertrans Германия, беларуска компания с офис в Германия, която достави на Unichel кремове, каучук и други от разнообразни европейски производители за $900 000 през 2023 година

Trap Aggressor потърси изброените компании от Европейски Съюз за коментар, само че към момента не е получил отговор. Въпреки това немската компания Salamander обществено даде обещание да спре непринудено да търгува с руснаците през май 2023 година

< strong> НАГОРЕ или станете !

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР