През 2022г. магнетичната БЕЛОСЛАВА ще отпразнува 22 години на сцена

...
През 2022г. магнетичната БЕЛОСЛАВА ще отпразнува 22 години на сцена
Коментари Харесай

Белослава празнува 22 години на сцена с книга, нов албум и поредица концерти

През 2022г. магнетичната БЕЛОСЛАВА ще отпразнува 22 години на сцена с книга, нов албум и концерти. Първият от поредицата е на 19-ти февруари в, под надпис FROM THE MOON AND BACK.

„ Тази година е юбилейна за мен. Заради пандемията през 2020г., не съумях да ознаменувам 20 години на сцената, по тази причина взех решение да отбележа уместно станалите към този момент 22 години музикално странствуване. Предстои да излезе документална книга за пътя на музиката, национално турне и първият ми албум “Улици ” ще бъде публикуван на винил. Също по този начин през 2022г. ще излезе петият ми студиен албум, който е с работно заглавие “Моята музика. “ – споделя Белослава.

С съботната вечер, на 19-ти февруари , ще слушаме песни от предходните четири албума, както и министър председатели на някои от идния пети, които ще звучат в изумителни аранжименти. На сцената до Белослава ще се качат и страхотните музиканти Живко Петров, Антони Рикев, Димитър Семов и Росен Захариев.

Заповядайте да слушаме музика и да се обичаме до луната и назад!

Билети за първия концерт за 2022г. на неповторимата певица, могат да бъдат открити в мрежата на и партньорските каси на цена 30 лв..

На място в деня на концерта цената ще е 40 лв..

Още от МУЗИКА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР