През 2022 Меркурий ще бъде ретрограден 4 пъти. Ето и

...
През 2022 Меркурий ще бъде ретрограден 4 пъти. Ето и
Коментари Харесай

Ретроградният Меркурий през 2022 г. Какво трябва да очакваме от него?

През 2022 Меркурий ще бъде назадничав 4 пъти. Ето и датите:

14 януари - 3 февруари

1 май - 3 юни

9 септември - 2 октомври

29 декември - 18 януари 2023

Интересното и малко плашещо за някои хора е, че през 2022 има 4 такива интервала, до момента в който постоянно са единствено 3. А на всичкото от горната страна някои от тях даже минават в две зодии. Тази година обаче, те ще бъдат единствено във въздушни и земни зодии.



Ретрограден Меркурий 2022 във Въздушни зодии

Когато това се случва, значи, че доста от събитията ще са свързани със обществения аспект и връзката и съгласно астролозите е мощно интелектуален интервал. Подходящи моменти са да преосмислите метода, по който говорите и мислите.

Ретрограден Меркурий 2022 в Земни зодии

В този интервал може да помислите дали сте практични и по какъв начин да подобрите това. Става въпрос за това по какъв начин работите, организирате и въобще подреждате живота си и за финансовата страна на нещата.

Ретрограден Меркурий 2022: Какво да вършиме и какво не?

През този интервал доста хора мислят, че би трябвало да са по-малко дейни и даже да се покрият, до момента в който мине, само че по-скоро времето е уместно за правене на равносметка. Ако би трябвало си водете дневник за измененията, които желаете да извършите и планирайте интензивно, просто без да скачате незабавно с главата напред към дейности. Тук е моментът да осъзнаете какво е потребно за вас и какво би трябвало да спрете да вършиме.

Нямайте високи упования за крайните периоди, само че въпреки всичко да сте песимисти и да вярвате, че всичко се обърка, също няма да ви свърши работа. Просто би трябвало да сте по-бавни и деликатни.
Кога ще има назадничав Меркурий през 2022 и какво да чакаме
Вече е 2022 и знаете какво значи това - има нови цикли на назадничав Меркурий, през които би трябвало да преминем. Тъй като ретроградите...
Прочети повече
Ретрограден Меркурий 2022 във Водолей и Козирог: 14 януари - 3 февруари

Според астролозите това ще е най-важният и авторитетният за годината. Водолеят е зодия, обвързвана с отменяне на всичко нефункциониращо, до момента в който от своя страна Козирогът е страж на традициите и всичко, което работи добре. Съчетание, което е и друго, само че в основата си - идентично и има за цел да резервира това, което прави работа.

Ретрограден Меркурий 2022 в Телец и Близнаци: 10 май - 3 юни

Вероятно най-типичният интервал на Ретрограден Меркурий. Обикновеното, което сме чували всички: проблеми с връзката, закъснение на крайни периоди и доста недоразумения, заради недоумение. Бъдете доста деликатни какво говорите и дано ваша мантра е: " Мълчанието е злато. " Добър интервал за преосмисляне финансите, само че без да предприемане на дейности.

Ретрограден Меркурий 2022 в Дева и Везни: 9 септември - 2 октомври
Как да оцелеем през назадничав Меркурий?
Всички, които схващат най-малко малко от астрология и придвижването на планетите, ще ви кажат, че да се намираме в назадничав Меркурий е нещо...
Прочети повече
Това е подобаващ миг за обсъждане на проблемите в връзките и връзките си, за заемане на твърда и безапелационна позиция и най-важното да не спирате, на първо място да бъде изяснено. Това ще заздрави връзките.

Очаквайте промени, идващи в последния миг и доста неща, способни да ви извадят от равновесие.



Ретрограден Меркурий 2022 в Козирог: 29 декември 2022 - 18 януари 2023

Последният за 2022 година, само че и първият за идната. Той е обвързван с Козирог и ще е интервал за взимане на значими решения в дълготраен пал. Трябва да сте бързи и да нямате капка подозрения в тях, както и да съумеете да уловите най-хубавите моменти, които ви се оферират. Но не да бъдете безрасъдни, а още по-внимателни, с цел да хванете най-правилните моменти. Разбира се, това въобще няма да е елементарно, изключително щом има толкоз проблеми на информационно равнище.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР