През 2022 г. китайската Нова година ще започне на 1

...
През 2022 г. китайската Нова година ще започне на 1
Коментари Харесай

КИТАЙСКИ ЗОДИАК: Ето какво ви очаква в годината на ВОДНИЯ ТИГЪР_част 2

През 2022 година китайската Нова година ще стартира на 1 февруари 2022 година, а годината 2022 е годината на „ Водния тигър “. Водата и дървото са двата сериозни съставния елемент за тази година, символизиращи надлежно мъдрост и храброст, основани на разбора на ориста на Фън шуй, прочут като Четирите стълба на ориста, когато детайлите се смесват и се сблъскват. Тази композиция от детайли в новата година демонстрира ново начало. Следвайки препоръките на фън шуй, човек може да избегне предизвикателния интервал, който го чака в годината на тигъра, да понижи неподходящите му резултати и да продължи към триумфа. Чрез положителната фън шуй отбрана, както за дома, по този начин и за хората и за целия Зодиак, главният акцент е да бъдем здрави и щастливи.

Ето какво ви чака през годината на Водния тигър съгласно китайската ви зодия:

ДРАКОН (Ако сте роден през 1940, 1952, 1964, 1976, 1988, 2000, 2012, вие сте зодия Дракон)
КИТАЙСКИ ЗОДИАК: Ето какво ви чака в годината на ВОДНИЯ ТИГЪР_част 1
През 2022 година китайската Нова година ще стартира на 1 февруари 2022 година, а годината 2022 е годината на „ Водния тигър “. Водата...
Прочети повече
Ще имате доста шанс и прочувствени съмнения през тази година. Не вземайте прибързани решения и се целете високо. Може да сте неспокойни. Ако прочувственото ви здраве страда, доверете се на хора, на които можете да се доверите. Отпуснете мозъка си. Следете какво харчите и се придържайте към бюджет. Може да зародят недоразумения. В резултат на това необвързаните би трябвало да са по-комуникативни. Омъжените може да имат различия.

ЗМИЯ (Ако сте родени през 1941, 1953, 1965, 1977, 1989, 2001, 2013, вие сте зодия Змия)

Като цяло това е година на достижения и благоприятни условия. Може да зародят терзания, заболявания и произшествия би трябвало да се заобикалят. Направете някои промени в метода на живот, в случай че се чувствате отвън фокус. Поддържайте прелестно отношение към света. Късметът в кариерата е на ваша страна и ще се появят нови вероятности. Тъй като непредвиденият шанс е на ваша страна, парите ще текат свободно. Избягвайте разногласия и спорове с егото. Бъдете учтиви. Необвързаните може да имат опция да се срещнат с евентуални сътрудници. Тези, които са женени, ще имат добра година.

КОН (Ако сте родени през 1942, 1954, 1966, 1978, 1990, 2002, 2014, вие сте зодия Кон)
Източният хороскоп предсказва огромен шанс за няколко зодии през 2022 година
Синият воден Тигър, който е на процедура знак на настъпващата 2022 година, ще заеме достойното си място едвам на 1 февруари. Той ще премахн...
Прочети повече
Във всички аспекти на живота тежките старания водят до благосъстояние и прогрес. Ще бъдете спокойни с помощта на шанса на благосъстоянието. Правете огромни стъпки. Можете да имате положително здраве. Когато е допустимо, водете уравновесен метод на живот, който включва медитация и релаксация. Късметът в кариерата е добър. Инвестиционният шанс е на ваша страна. Внимавайте с нови познанства. Необвързаните би трябвало да бъдат спокойни и търпеливи, до момента в който фамилните двойки би трябвало да заобикалят външна интервенция.

ОВЦА (Ако сте родени през 1943, 1955, 1967, 1979, 1991, 2003, 2015, вие сте зодия Овца)

Година на отличен шанс, триумф и благоприятни условия за развиване. Очаква ви просперираща година. Вашата харизма може да ви помогне да постигнете задачите си. Следете здравето си. За да се почувствате съживени, излезте на открито. Това е година на непрекъснат прогрес и шанс. Ще получите хвалба и поощрение - отлична година за възстановяване и подсилване на взаимоотношенията. Самотните хора могат да се оженят. Двойките може да вършат проекти за раждането на детето си.

 

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР