През 2022 г. Европейският съюз периодично налагаше допълнителни санкции, насочени

...
През 2022 г. Европейският съюз периодично налагаше допълнителни санкции, насочени
Коментари Харесай

Отнеха лиценза на ”Турски поток” frognews.bg

" През 2022 година Европейският съюз от време на време постановяваше спомагателни наказания, ориентирани към ограничение на износа на материали, технологии и услуги от компании, които поддържат съветски действия. В резултат на новите наказания лицензът за експорт на South Stream Transport B.V. беше прибързано лишен на 18 септември 2022 година - оператор на морския газопровод " Турски поток ", който придвижва съветски газ през Черно море до потребителите в Турция и европейските страни ", се споделя в изказването.

Официалното съобщение е издадено от нидерландските управляващи, като в него се показва възбрана за доставка на артикули и даване на услуги, по-специално техническа помощ и поддръжка за потребление в Русия, в това число в нейната изключителна икономическа зона и континентален шелф.

Новите наказания не лимитират компанията да продължи да транспортира газ. Поради това " доставките на газ за разнообразни промишлености и милиони семейства в Турция и европейските страни няма да бъдат наранени в кратковременен и дълготраен проект ", акцентират от компанията.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР