През 2021-ва Betano стъпва на българската бетинг сцена и бързо

...
През 2021-ва Betano стъпва на българската бетинг сцена и бързо
Коментари Харесай

7 изненади в ревюто за Betano от Nostrabet

През 2021-ва Betano стъпва на българската бетинг сцена и бързо си печели сериозна известност у нас. Опитните консуматори обаче избират да прочетат, преди импулсивно да се записват в него. Съществуват значително сходни информативни материали в мрежата, които могат да ви оказват помощ да се запознаете от близко с оператора. Ако прочетете обаче ревюто на Nostrabet, ще научите цели 7 любопитни и забавни обстоятелството за Бетано.

Бетано разполага не с един, а с цели два бонуса за нова регистрация

Традиционно, операторите оферират по една промоция за добре пристигнал на всеки нов клиент. Betano обаче безусловно разрушава конкуренцията, като дава два
бонуса след регистрация. От една страна букмейкърът е въвел класическата 100% депозитна оферта, активираща се след първия депозит на уеб страницата. Втората оферта се отключва на втория ден след отключване на бонуса и съставлява закрепена парична премия под формата на безвъзмездни залози.

За избрани
залози Бетано не прибира никаква комисиона за себе си

Според общоприетата процедура от всеки подложен
залог букмейкърът прибира избран % облага за себе си. Бетано обаче разполага със залози, за които няма да ви таксува с комисионна. Тези събития са събрани в офертата 0% марж. Те са със доста по-високи от общоприетите коефициенти.

Betano ви слага в ролята на
букмейкър

Това става посредством неповторимата за родния пазар функционалност Поискай
залог. Услугата ви дава правото да създадете собствен личен залог с желан от вас пазар, който операторът не е разгласил в платформата си. Можете да се възползвате от тази алтернатива в следните посоки: футбол, баскетбол, тенис и хокей на лед.

Бетано разполагат с Пряко предаване

Като елементарен клиент без формален акаунт в уеб страницата няма да можете да видите тази функционалност. Причината е, че услугата Пряко предаване е налична единствено за публично регистрирани консуматори. Други спомагателни условия за потреблението на функционалността е да имате пари по сметката си, както и да сте сложили най-малко един
залог в границите на последните 24 часа.

В Бетано не се залага единствено на спорт

Бетано може и да е много великодушен на спортни събития
букмейкър, само че истината е, че в него можете да залагате и на доста други неща. Така да вземем за пример, в програмата има специфична категория Развлечения със залози на събития от политическата сцена или шоу бизнеса. Betano предлага и залози на виртуални спортове – футбол, тенис, спидуей, колоездене и други. Букмейкърът разполага и с услугата Fantasy лиги.

Betano е наличен и през мобилно устройство

Като водещ в Европа
букмейкър е напълно разумно Бетано да има и с мобилна услуга. Тя ви дава правото на избор по какъв начин да играете в придвижване. Универсалната алтернатива, която е налична и съвместима с всички типове устройства, е мобилната страница. Но Betano разполага и с две приложения – една за iOS и една за Андроид.

Депозитите в Betano са изцяло безвъзмездни

Списъкът с налични разплащателни способи в Betano е много дълъг. Всички способи за складиране обаче имат един сплотяващ аршин – те са изцяло безвъзмездни. Това значи, че който и платежен способ да изберете, няма да бъдете таксувани с непотребни такси и комисионни.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР