През 2021 година Божанов купил къща и 3 апартамента и

...
През 2021 година Божанов купил къща и 3 апартамента и
Коментари Харесай

Тайно имение на Мартин Нотариуса в Гърция

През 2021 година Божанов купил къща и 3 жилището и в Дубай

Скандалният лобист Мартин Божанов – Нотариуса се оказа притежател на няколко доста скъпи парцела в Гърция и Дубай. Те са купени посредством няколко офшорни компании и в този момент огромната борба е кой да постави ръка върху тях.

През пролетта на 2022 година Нотариуса придобива голяма къща в Халкидики за сумата от близо 2 милиона евро. Тя разполага с 4 стаи, просторна дневна, двор, огромен външен басейн и джакузи, а морският бряг е единствено на 200 метра от нея. В двора има и 4 маслинови дървета на над 100 години.

Мартин и жена му Гери прекарвали годишно по няколко месеца в къщата. Там посрещали значими посетители от България – предприемачи, прокурори, съдии.

Нотариуса имал още 2 къщи в Гърция, добити относително скоро. Последната договорка е от есента на 2023 година Той възнамерявал да купи и парцел на един от гръцките острови, само че убийството осуетило проектите му.

През 2021 година Божанов купил къща и 3 жилището в Дубай. Те също са взети посредством офшорно сдружение. В чии ръце остават тези парцели е тайнственост.

Смята се, че Нотариуса имал и огромни парични наличия. Говори се даже за непрекъснато охраняван апартамент, в чийто сейфове се съхранявали милиони левово в брой, нотариални актове и доста компромати. Божанов обръщал всичките си пари в евро и швейцарски франкове, имал и много злато.

Източник: Уикенд
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР