През 2021 г., в началото на историческата гранична криза в

...
През 2021 г., в началото на историческата гранична криза в
Коментари Харесай

Не вярвайте на лъжите: ООН плаща на нелегални, използвайки пари в брой на данъкоплатците в САЩ

През 2021 година, при започване на историческата гранична рецесия в Америка, написах, че Организация на обединените нации подклажда казуса, като раздава дебитни карти и пари в брой ваучери за амбициозни незаконно пресичащи границата по пътя им на север.

Една възмутена група от 21 законодатели, настроени към сигурността на границите, показа законопроект, който ще изисква Съединените щати, най-големият донор на Организация на обединените нации, да затворят крана за парите на данъкоплатците.

В.Р. 6155 обаче в никакъв случай не се възпламени, в не дребна степен, тъй като „ инспекциите на обстоятелствата “ от издания като AFP твърдяха, че Организация на обединените нации не прави такова нещо.

Тези проверяващи обстоятелства излъгаха.

Организация на обединените нации преди малко пусна 2024 година „ Междуведомствена координационна платформа за бежанци и мигранти от Венецуела “ (накратко R4V), документ за обмисляне и бюджет за разпределяне на 1,6 милиарда $ в 17 страни от Латинска Америка.

Това удостоверява, че Организация на обединените нации, благодарение на 248 посочени неправителствени организации, в действителност дава дебитни карти на незаконни мигрант...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР