През 2021 г. стана ясно, че има нов мъж в

...
През 2021 г. стана ясно, че има нов мъж в
Коментари Харесай

Бременна ли е Ванеса Хъджинс

През 2021 година стана ясно, че има нов мъж в живота на Ванеса Хъджинс. Като нещата се задълбочиха при започване на тази, когато се появиха изказванията, че актрисата и Коул Тъкър са сгодени.
 Ванеса Хъджинс, Коул Тъкър и слуховете, че двамата са сгодени
Тайно сгодена ли е Ванеса Хъджинс

С Коул Тъкър са дружно от две години

По-късно се оказа, че неточност няма и бейзболистът в действителност е предложил брак на Хъджинс. Тези дни обаче почитателите започнаха да спекулират, че актрисата е бременна, тъй като някои от тях са забелязали сякаш бременно коремче в един от постовете ѝ в Instagram.

Очевидно много хора са се развълнували, че Ванеса Хъджинс е бременна, тъй като се наложи сама тя да дава повече изясненост дали това е по този начин.

В коментар под един от последните си постове актрисата написа, че не е бременна и в този момент всички могат да спрат със спекулациите, написа People. Е, Хъджинс може и да не е бременна, само че пък знаем, че се задава женитба на хоризонта.

Последният пост на актрисата ни демонстрира, че тя е била в Аспен дружно със свои приятелки, с цел да прекарат там няколко дни и вдигнат щуро моминско празненство. Но към момента не знам по кое време се възнамерява сватбата.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР