През 2021 г. платформата Google Pay преживя най-тежките сътресения сред

...
През 2021 г. платформата Google Pay преживя най-тежките сътресения сред
Коментари Харесай

Поддръжката на криптовалута ще бъде добавена към Google Pay

През 2021 година платформата Гугъл Pay претърпя най-тежките разтърсвания измежду услугите на Гугъл. С цел да постави завършек на всички тези разтърсвания, свързани с стартирането на нов формат на приложения в Съединени американски щати и с напускането на няколко висши мениджъри от подразделението, Гугъл нае Арнолд Голдбърг, някогашен основен проектант на продуктите на PayPal, за нов началник на платформата. Резултатът от измененията в личния състав има за цел освен нормализирането на платформата, само че и въвеждането на поддръжка на криптовалута в Гугъл Pay.

Според Bloomberg, различен някогашен чиновник на PayPal, в този момент основен търговски шеф на Гугъл, Бил Риди има вяра, че Гугъл Pay би трябвало да се трансформира в пълностоен цифров портфейл, в който можете да съхранявате цифрови монети, самолетни билети и паспорти за имунизация. Билетите и паспортът за имунизация против Коронавирус към този момент са част от Гугъл Pay, само че в този момент следва и поддръжката на криптовалута.

Ръководството на Гугъл Pay отбелязва, че към този момент се отделя доста внимание на криптовалутата и приемането ѝ ще се случи с повишаването на търсенето от страна на потребителите. Въпросът за въвеждането на криптовалута в платформата за заплащане Гугъл Pay се създава взаимно с водещи компании за криптовалута като крипто борсата Coinbase и услугата BitPay.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР