През 2021 г. около 40 жилищни имота са продадени за

...
През 2021 г. около 40 жилищни имота са продадени за
Коментари Харесай

Продажбите на луксозни имоти в САЩ са на рекордно ниво през 2021-а. Рупърт Мърдок купи най-скъпият имот

През 2021 година към 40 жилищни парцела са продадени за над 50 милиона $ в Съединени американски щати, демонстрират данни на компанията Miller Samuel. Това съставлява нарастване от 35% по отношение на 2020 година, която също беше рекордна година в това отношение, написа Bloomberg.

Според президентът и основен изпълнителен шеф на компанията Джонатан Милър в никакъв случай не е отбелязван подобен напредък.

Причини за рекордните покупки са ниските лихвени проценти и ползата към по-големи и уютни жилища, както и нарасналите цени на първокласните къщи в цялата страна.

Най-ские жилища тази година са продадени в Лос Анджелис, Ню Йорк, Палм Бийч, Флорида, и ранчо в щата Монтана.Това са парцели на стойност от над 100

Въпреки, че се твърди, че богатите хора напущат щатите с високи налози, Ню Йорк към момента оглавява листата по брой продажби над 50 милиона $ с 13 продадени жилища, а Флорида с 11.

Мезонет за 157,5 милиона $ беше продаден във Флорида, а в Палм Бийч, беше продадено жилище за 122,7 милиона $.

Общата стойност на недвижимите парцели в Ню Йорк в листата на Милър възлиза на към 931 милиона $.

Сред продажбите в Ню Йорк е бившето фамилно имение на Форд в Саутхемптън, което се продаде за 105 милиона долара; две територии на брега на Ийст Хемптън на обща стойност 85 милиона долара; голяма къща в Саутхемптън, продадена за 70 милиона $ и така нататък

Най-скъпата договорка обаче е с покупател Рупърт Мърдок. Той си купи ранчо за 200 милиона $ щата Монтана, което оглави листата за най-скъп парцел тази година.

Вторият най-скъп продаден парцел в листата на Милър е комплекс в Малибу.

Междувременно стана ясно, че Джеф Безос се е сдобил с имение в Мауи за 78 милиона $. Това обаче евентуално е продадено без медиатор.

Музикантът, прочут като Weeknd, купи парцел в Бел Еър за 70 милиона $.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР