През 2021 г. медиите гръмнаха със скандални екранни снимки на

...
През 2021 г. медиите гръмнаха със скандални екранни снимки на
Коментари Харесай

Арми Хамър: Започвах връзка с жена, пoсле я захвърлях и преминавах към следваща

През 2021 година медиите гръмнаха със скандални екранни фотоси на кореспонденцията на Арми Хамър с негови любовници, в които артистът, наред с други неща, признава желанието си да яде от плътта на партньорката си и се назовава 100% човекоядец. Малко по-късно Арми беше упрекнат от няколко дами, измежду които и някогашната му другарка Ефи Ангелова, в малтретиране и обезчестяване.

Според Хамър „ изнасилването “, за което приказва Ефи, е било деликатно планувана любовна игра и от двамата, инициирана от самото момиче. Двамата се подготвяли дълго за събитието, обсъждайки всички детайлности във Фейсбук. „ Тя даже планираше в кой Starbucks да я срещна, по какъв начин по-късно да я преследвам до дома й, където вратата на жилището й ще бъде оставена отворена и аз ще вляза “, споделя артистът.

Хамър обаче не може да потвърди думите си, тъй като е изтрил известията, доказващи неговата непорочност. Той твърди, че юристът му е направил доста опити да убеди Meta (Facebook) да му дадат копие от кореспонденцията, само че безрезултатно. Актьорът твърди още, че точно Ефи го е срещнала със половите практики на така наречен принуждение по взаимно единодушие и случилото се сред тях е било еднократно, макар че се срещали от много време.

Хамър акцентира, че както е всекидневно в BDSM културата, той в никакъв случай не би направил нещо без предварителното единодушие на „ подчинения “, който има правото да спре всичко, което се случва, когато и да е. Актьорът имал връзка с Ефи по времето до момента в който още бил женен за модела и актриса Елизабет Чембърс. Той изясни, че връзките му с любовницата му се влошили, когато тя схванала, че той в никакъв случай няма да напусне фамилията си. Ефи даже заплашила, че ще опише всичко на Елизабет. Арми я молил да не го прави и в последна сметка самичък признал на жена си. През 2020 година, малко преди абсурда, бракът му с Чембърс се разпадна.

Източник: elle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР