През 2020 година, Съветът на директорите на Microsoft е решил,

...
През 2020 година, Съветът на директорите на Microsoft е решил,
Коментари Харесай

Бил Гейтс бил принуден да си тръгне от Microsoft заради секс афера

През 2020 година, Съветът на шефовете на Microsoft е решил, че Бил Гейтс би трябвало да напусне борда заради връзка със служителка на корпорацията, която смята за несъответствуваща, написа The Wall Street Journal, базирайки се на свои източници, написа БГНЕС.
Гейтс се отдръпна от Microsoft през март 2020 година, три месеца откакто беше избран отново за основен изпълнителен шеф.
 Бил Гейтс разяснява развода: В бракът с Мелинда към този момент нямаше обич Бил Гейтс разяснява развода: В бракът с Мелинда към този момент нямаше обич
Бил Гейтс и брачната половинка му Мелинда са живели настрана известно време преди раздялата им, твърди вътрешен човек. Магнатът е споделил на прияте...
През 2019 година корпорацията се обърна към адвокатска адвокатска фирма, с цел да проверява връзката на Гейтс, откакто получи писмо от служителка, в което се твърди, че тя и Гейтс са имали полови връзки в продължение на няколко години, настояват източници на The Wall Street Journal.
" През втората половина на 2019 година Microsoft получи информация, че Бил Гейтс се е опитал да стартира интимни връзки със служителка на компанията през 2000 година Комитетът на управителния съвет прегледа тази информация, до момента в който адвокатска адвокатска фирма на третата страна оказа помощ да се организира задълбочено следствие “, съобщи пред вестника почитан чиновник на Microsoft.
По време на следствието някои членове на борда решили, че Гейтс към този момент не би трябвало да бъде началник на компанията, която той основа. Членовете на управителния съвет се тревожели, че връзките на Гейтс с дамата са несъответствуващи и не желали шефът да бъде забъркан в такава обстановка, на фона на добилото известност по същото време придвижване MeToo, твърди авторитетния американски вестник.
Гейтс подава оставка, преди съветът на шефовете да завърши следствието си, споделя източникът.
 Известни персони, пръснали милиарди за бракоразвод Известни персони, пръснали милиарди за бракоразвод
Седмицата стартира със взаимното известие на Бил и Мелинда Гейтс, в което те оповестиха решението си да се разведат след 27 години съ...
Още:

Още от ШОУБИЗНЕС:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР