През 2020 г. видяхме цял низ от неочаквани събития и

...
През 2020 г. видяхме цял низ от неочаквани събития и
Коментари Харесай

KFC пуска гейминг конзола с място за крилца

През 2020 година видяхме цялостен низ от непредвидени събития и невиждани в историята на човечеството феномени, които не стопират да ни изненадват даже в последните дни на тази меко казано особена година.

Едва ли някой от нас е очаквал, че незабележим патоген ще трансформира забележимия свят в неузнаваема дистопия, само че сме сигурни, че още по-малко хора са очаквали, че KFC (да, Kentucky Fried Chicken) ще сътвори лична гейминг подпора.

И, да, в нея ще има особено поделение за затопляне на крилца и кълки, просто тъй като няма по какъв начин да е другояче.

KFConsole мигновено пренасочва вниманието на геймърите от епичния конфликт сред напълно новите PS5 и Xbox Series S/X към една действителност, в която преобладават игрите и пърженото пиле.
 Снимка 511102

Конзолата, несъмнено, искрено припомня формата на емблематичните кофи с месни вкусотии на KFC, само че с изключение на място за пилешки крака, в нея има и много обещаващи чипове и платки.

Дизайнът е на компанията Cooler Master, а под отделението за крилца са поместени процесор Intel Nuc 9, GPU от Nvidia и два броя Seagate BarraCuda 1TB SSD.

Една от многото неповторими характерности на KFConsole е опцията за лесна промяна на графичния процесор, което значи, че ще можем да надграждаме и подобряваме продуктивността й както на нас ни подхожда.

OMG THIS IS INSANE WOW
— FabiShow (@fabien_fichaux)
Конзолата разполага с Ray Tracing и е подготвена за VR прекарвания, а обещанието за 240FPS и до 240Hz периодичност на освежаване при качество от 4К я прави меко казано атрактивна даже за най-взискателните геймъри.
 Sony Playstation 5, Playstation 4 и какъв брой по-бърза е новата подпора
Първите проби на PS5 ни убеждават, че PS4 е история

Разликите са осезаеми

Засега не излиза наяве какъв брой ще коства тя, какъв брой кълки ще може да побира и по кое време ще можем да си я купим, само че ни е задоволително да знаем, че такава джаджа съществува и някой ден ще можем с горделивост да я изтипосаме до тв приемника си.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР