Ако сте кликнали върху тази статия с мисълта, че ще

...
Ако сте кликнали върху тази статия с мисълта, че ще
Коментари Харесай

Ето 7 знака, че една двойка никога няма да се раздели

Ако сте кликнали върху тази публикация с мисълта, че ще ви кажем дали вие и вашият сътрудник сте обречени да останете дружно до края на живота си, пригответе се за тежко отчаяние.
И въпреки всичко в случай че се интересувате от логиката на психиката на взаимоотношенията и човешкото благоденствие, то ще ви споделим някои обстоятелства, които може да желаете да чуете.
А ето и кои са 7-те признака, че една двойка в никакъв случай няма да се раздели, в случай че имаме вяра на психолозите:

1. Партньорите се държат като екип и вземат решение проблемите си като подобен
Без значение какъв брой невероятна е една двойка, неизбежно идва време, когато тя се среща с трудности по пътя си.
Предизвикателствата във взаимоотношенията варират от дребни разногласия до съществени проблеми като несигурни стилове на обвързаност, само че каквото и да е равнището на съвестност, значимо е да знаете по какъв начин да се справяте с проблемите по прочувствено зрял и оправдателен метод.
Защо? Защото съгласно логиката на психиката раздялата и разводът постоянно са резултат от неприятен метод към проблемите. Повтаряме: става въпрос по-скоро за метода към проблемите, в сравнение с за самите проблеми.
„ Обичайните виновници заобикалят спора, не управляват страстите и не се връщат обратно, с цел да разрешат проблем “, споделя терапевтът Robert Taibbi L.C.S.W. Той прибавя: „ Жизненоважно е да поемете риска да подхождате към проблемите, като употребявате страстите като информация и работите дружно като екип. “
Голям знак, че няма да се разделите е, че се отнасяте към всяко затруднение като към нещо, което можете да преодолеете, стига да работите дружно и да се отнасяте един към различен с почитание.
С други думи, когато имате проблеми, не би трябвало автоматизирано да минавате в режим на „ прецакани сме “. Напротив, и двамата незабавно би трябвало да се опитате да намерите решение, което да ви разреши да се чувствате чути и обичани.

2. Партньорите извършват обещанията си – даже когато е неловко или мъчно
Подходът към проблемите като екип е единствено първата стъпка. След като съобщите всичко, е време да приложите решенията, за които сте се съгласили.
За страдание, това е мястото, където доста двойки се спъват и падат. Те може да се опитат да включат нови привички в всекидневието си или да поправят държанието си, с цел да покажат на колегата си, че интензивно се пробват да се трансформират, само че една седмица или два месеца по-късно се озовават в същия коловоз като преди.
Отново същият диалог за същите остарели неща. И още веднъж. И още един път.
Докато един ден осъзнаете, че повода едни и същи проблеми да не престават да изникват не е, че не говорите и не намирате решения за тях – а че единият или и двамата сътрудници не желаят или че им е необикновено мъчно да ги поправят в дълготраен проект.
И тъкмо тогава връзката се разпада – поради празните обещания.
Истината е, че надеждността е извънредно значим аспект на една здрава дълготрайна връзка. Както доктор Тереза Е. Дидонато споделя: „ Оказва се, че любовта има наклонност да произтича от стабилността, а не от несигурността; от поредност, а не от непредсказуемост “.
Можете ли да разчитате един на различен, с цел да приложите измененията, за които сте се договорили? И по-общо казано, можете ли да разчитате един на различен, с цел да пазите гърба си? Бъдете почтени един с различен.

3.  Двамата съвсем в никакъв случай не се уморяват от компанията си
Ако прекарате прекомерно дълго в нечия компания, може малко да ви писне. Ето за какво думата „ съвсем “ е основна. Като цяло обаче сътрудникът ви би трябвало да е човек, с който можете да отидете на отмора и да ѝ се насладите изцяло.
Трябва да се чувствате удобно като главната форма на развлечение един на различен в продължение на дни. Трябва да създавате невероятни мемоари на срещи и да организирате занимателни диалози, които са интелектуално стимулиращи и обществено удовлетворяващи.
Това е още един знак, че можете да останете дружно доста дълго време. В общи линии сътрудниците би трябвало да са си близки другари, които имат половото привличане между тях, с цел да работи връзката им. Приятелството е в действителност доста значимо.

4. Партньорите имат сходно полово предпочитание
Да, другарството е от решаващо значение. Но това не значи, че вашето полово предпочитание въобще не е значимо. Всъщност психологът Ари Тъкман споделя, че „ двойки, при които и двамата сътрудници предизвикват секс почти еднообразно, са склонни да бъдат по-щастливи от тези двойки, при които единият сътрудник прави по-голямата част от инициирането “.
Той продължава: „ Колкото по-голямо е несъответствието в желанията, толкоз по-трудно е да се откри взаимно удовлетворяващо решение. Това е изключително правилно, когато това е дългогодишна процедура, а не краткотрайна или преходна обстановка. “
Сексът е жизненоважна част от множеството сантиментални връзки и има основателна причина – той освобождава свързващи хормони, които ни карат да се усещаме по-близо един до различен и предизвикват възприятието за фамилиарност. Нещо повече, отваря ни към уязвимостта и ни оказва помощ да се свържем освен на физическо, само че и на прочувствено равнище.
Това е и мястото, където доста общи проблеми във взаимоотношенията постоянно излизат нескрито. Например неналичието на пристрастеност или интерес към колегата ви може елементарно да се прояви в спалнята, акцентирайки, че нещо не е наред под повърхността.
Ако вие и вашият сътрудник имате сходно полово предпочитание и отдавате еднообразно значение на половия си живот, това е още един знак, че връзката ви може да издържи тестването на времето.

5. Двамата  имат присъщо възприятие на почитание и съпричастност един към различен
„ Почти истина е, че здравите взаимоотношения се основават на взаимно почитание “, написа доктор Берит Брогаард. Тя споделя, че точно уважението не разрешава на връзките да станат токсични.
Освен това, Брогаард разделя уважението на голям брой разнообразни категории, всички от които са значими в една сантиментална връзка:
- Кантианско почитание (присъщо почитание към всички хора)
- Дълбоко удивление (уважение към възхитителните качества на вашия партньор)
- Учтивост или учтивост (уважителна комуникация)
- Изключително почитание (уважение като здравомислие и самосъхранение)
- Ако не почитате автономността, достиженията или качествата на колегата си и в случай че не поддържате връзка по общителен метод, самата основа на връзката е нестабилна.
- Липсата на почитание може да докара до възмущение, експанзия или даже по-малко състрадание.
И по този начин, ето няколко въпроса към вас:
- Приемате ли съществено терзанията си?
- Практикувате ли интензивно слушане и утвърждавате ли възприятията си?
- Уважавате ли границите на другия и отнасяте ли се един към различен с добрина на първо място?
Ако отговорът ви е да, знаете какво значи това –  шансовете ви да останете дружно с половинката си са огромни.

6. И двамата сътрудници се усещат обичани и ценени
Само тъй като някой ви обича, не значи, че ще се чувствате обичани от него. Начинът, по който предпочитате да ви се демонстрира обич, е доста самостоятелен и вашият сътрудник – единственият човек, който би трябвало да предложи обич, прочувствена поддръжка и разтуха – би трябвало безусловно да знае по какъв начин да направи тъкмо това. Това не значи, че половинката ви би трябвало да чете мислите ви. Всички сме малко комплицирани в ранните стадии на връзката.
Ако съобщите желания език на любовта или посочите несъмнено деяние, което вашият обичан е направил и което ви е предиздвикало да се почувствате необикновено, негова работа е да го запомни и да продължи да поставя старания – месеци и години по-късно.
И същото важи и противоположното.
„ Чувството да бъдеш оценен от колегата си е като „ лепило “, което може да помогне за поддържането на връзката през сложни времена “, написа доктор Сузан Дегес-Уайт. „ Хората, които изпитват възприятие на благодарност от сътрудниците си, са по-способни да се оправят с спорове и финансови стресови фактори. “ Колкото по-скъпи и ценени се чувствате и двамата, толкоз по-вероятно е да преодолеете всички трудности дружно.

7. Партньорите не стартират да мислят за различен живот, когато срещнат компликации
Във всяка двойка и връзка има моменти на подозрения. А дали проблемите ви ще попречат на връзките ви да процъфтяват? Вероятно. Но когато се стигне до това, вие не би трябвало да мислите за други възможности. Ако започнете да се чудите дали тревата на съседа не е по-зелена, това не е добър знак. Стабилните двойки ценят това, което имат, а не се оглеждат на открито. Те не могат да си показват да вървят през живота с някой различен, с изключение на със своя сътрудник. Те просто знаят, че са щастливи, че въобще са се разкрили!
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР