През 2020 г. рок бандата Hollywood Vampires, в състава на

...
През 2020 г. рок бандата Hollywood Vampires, в състава на
Коментари Харесай

Джони Деп в България, но с китара в ръка

През 2020 година рок бандата Hollywood Vampires, в състава на която са Алис Купър, Джони Деп и Джо Пери, трябваше да пристигна в България за първия си концерт. Пандемията обаче малко обърка проектите.

И макар че почакахме много, на 12 юни 2023 година супергрупата ще излезе за първи път пред българската аудитория с разтърсващо шоу.

Ще имаме опция да забележим Джони Деп е в друго амплоа от това на артист, тъй като в Hollywood Vampires той влиза в ролята на китарист. На другата китара е Джо Пери от Aerosmith, а вокалите са поверени на Алис Купър. Този път към тях ще се причисли и китаристът на Alice Cooper Томи Хенриксен.
 Снимка 469634

Тримата образуват групата през 2015 година най-много с концепцията да почетат музиката на рок звездите, умряли през 70-те години. Вече имат издадени два студийни албума, като в тях работят с посетител музиканти, измежду които са Пол Маккартни и Дейв Грол.

Името Hollywood Vampires също не е инцидентно - то е и името на клуба на звездите, основан от Алис Купър през 70-те години на предишния век. В него са членували известни музиканти като Джон Ленън и Ринго Стар от The Beatles, Кийт Муун от The Who, Мики Доленц от The Monkees и други.
 Снимка 593077

Концертът на Hollywood Vampires в България е част от европейското им турне и ще се организира в столичната зала " Арена София ". Билетите влизат в продажба на 4 ноември (петък) в мрежaта на Eventim.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР