През 2020 г. Apple не успя да подготви iPhone 12

...
През 2020 г. Apple не успя да подготви iPhone 12
Коментари Харесай

Има ли проблем и забавяне с пускането на новия iPhone 14?

През 2020 година Apple не съумя да приготви iPhone 12 в точния момент за обичайното си септемврийско показване и сподели новите си модели чак в края на октомври. Тази година компанията още веднъж изпитва компликации с производството на iPhone и е допустимо новата 14-та серия на iPhone да закъснее с няколко седмици, заяви анализатор от HIS по-рано тази седмица.

Основната причина за забавянето са локдауните в Китай, които още веднъж доведоха до затварянето на заводи и предприятия, а моделът, с който има най-големи усложнения, е новият iPhone 14 Max.

Припомняме, че iPhone 14 Max замества iPhone mini и ще предложи на почитателите на марката по-голям телефон на по-достъпна цена.

 Има ли проблем и закъснение с стартирането на новия iPhone 14? Източник: Weibo

Според HIS забавянето при производството на модела е с към три седмици.

Преди няколко дни Минг-Чи Куо от TF Securities удостовери тези клюки, само че също по този начин съобщи, че Apple може да преодолее компликациите и въпреки всичко да успее да показа iPhone 14 през септември.

 Има ли проблем и закъснение с стартирането на новия iPhone 14? Източник: Apple

В края на седмицата също по този начин стана ясно, че Аpple най-вероятно ще създаде с към 20 милиона по-малко бройки iPhone 14 от в началото плануваните 240 милиона.

Причините за това са продължаващата инфлация, която понижава покупвателната дарба на потребителите, и затруднените вериги на доставки.

Тези данни са в крайник с прогнозата на Strategy Analytics за стесняване на световните доставки на смарт телефони с до два % през актуалната година.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР