През 2019 година предстои МВР да закупи над 300 нови

...
През 2019 година предстои МВР да закупи над 300 нови
Коментари Харесай

МВР купува над 300 автомобила за патрули тази година

През 2019 година следва Министерство на вътрешните работи да закупи над 300 нови автомобила, които да подкрепят полицейските чиновници в ежедневната им работа. Колите ще бъдат разпределени на Областните дирекции на Министерство на вътрешните работи в страната и ще се употребяват за патрулно-постовата активност, заяви в Разград заместник-директорът на Главна дирекция "Национална полиция " старши комисар Благородна Макева.

Тя посочи, че нови коли ще бъдат предоставени и на полицейската дирекция в лудогорския град. Макева сподели още, че през актуалната година със средства, обезпечени по интернационален план, ще бъдат ремонтирани специфичните пространства за настаняване на малолетни и малолетни и за работата с деца, които са под полицейска протекция.

Директорът на Главна дирекция "Борба с проведената престъпност " основен комисар Ивайло Спиридонов акцентира, че главната задача, която стои пред органите на Министерство на вътрешните работи за тази година, е безпроблемното осъществяване на идните европейски и локални избори. Той изрази вяра, че чиновниците в Областните дирекции на Министерство на вътрешните работи ще създадат нужната организация, с цел да не се стига до опорочаване на изборния развой.

В Разград през днешния ден представителите на управлението на Министерство на вътрешните работи участваха на представянето на отчет-анализа за активността на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Разград през 2018 година Те дадоха висока оценка за работата на дирекцията, като показаха, по брой закононарушения на 100 000 население Разградската дирекция е на 18-то място в страната, само че разкриваемостта е с 20 % по-висока в съпоставяне със междинната за страната.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР