През 2019 година Николай Малинов пътува до Москва, където Путин

...
През 2019 година Николай Малинов пътува до Москва, където Путин
Коментари Харесай

Николай Малинов, Сергей Лавров и Стивън Сегал основават световно движение на русофилите

През 2019 година Николай Малинов пътува до Москва, където Путин го награди с медал
Международно придвижване на русофилите ще бъде учредено на 14 март в Москва, като самодейността от дълги години е на Николай Малинов, началник на българското Национално придвижване " Русофили ".

Инициативата е подкрепена от външното министерство на Русия и министър Сергей Лавров ще участва на събитието " с присъединяване на представители от над 40 страни ". Там ще бъде известният в предишното екшън артист Стивън Сегал, който от години живее в Русия и е специфичен представител на външното ѝ министерство за филантропични връзки със Съединени американски щати и Япония. На учредяването ще е е Константин Млофеев, ръководител на публичното съдружие " Царьград ".
Малинов беше упрекнат в България в шпионаж в интерес на Русия при започване на септември 2019 година и глобен от преди месец от Съединени американски щати поради подкупване на арбитър, разрешил му да пътува зад граница и да получи съветски медал персонално от президента Владимир Путин. Въпросният арбитър е Андон Миталов, който Съединени американски щати също глобиха за присъединяване в корупционни действия. Национално придвижване " Русофили " и Русофили за възобновление на Отечеството също са глобени от Съединени американски щати през февруари за това, че са следени директно или непряко от Малинов.
Сега Малинов твърди, че на срещата си с Путин на 4 ноември 2019 година споделил с президента концепцията си за Международно придвижване на русофилите и той я подкрепил.

Емблема, която се популяризира и в български издания, като знак на бъдещото придвижване. Над думата Мир е застанала балерина, а над нея е руският " Спутник ". Спиралата зад нея прилича стилизирано Z.
 

 
На 15 февруари той съобщи, че отива в Москва за среща с Лавров, с цел да приказва " с другари " и да обсъдят какви дейности да бъдат подхванати. Не е известно дали той се е прибирал в България по-късно, защото на 27 февруари взе участие в студиото в предаване по държавната телевизия " Первый канал ", а в канала си в " Телеграм " разгласява на 6 март фотография по какъв начин се е прегърнал с Малофеев.
Именно едно от изданията на Малофеев дава повече детайлности за учредяването на интернационал на русофилите. Целта била да бъдат сплотени " същинските патриоти " от разнообразни страни, представляващи разнообразни вероизповедания и политически възгледи, обединени от любовта си към Русия и нейната просвета и стремящи се към многополюсен свят на основата на традициите на народите.
Малинов сподели по съветската телевизия, че организацията щяла да структурира активността изключително за събиране посредством Европейска гражданска самодейност в най-малко 7 страни от Европейския съюз на един милион подписа за събаряне на глобите на Европейски Съюз против Русия и за осъществяване на събития, свързани с историята и антифашистката битка.
Четете още
Порталът " Русский мир " твърди, че при разискването на концепцията с Лавров във външното министерство в Москва първият посланик на Русия я подкрепил и поискал на основателите корав дух и геройство за реализирането ѝ.
Мария Захарова, говорителка на министерството, удостовери на 9 март, че Лвров ще взе участие на учредителния конгрес на Международното придвижване на русофилите. По думите ѝ, представени от ТАСС, ще участват съветски държавни, политически и публични дейци, представители на науката, културата и задгранични делегати от няколко десетки страни. " Идеята им (на задгранични делегати - бел. ТАСС), въодушевила сходно достижение, е уважението, съхраняването и разпространяването на съветската просвета, обичаи, нематериалност ", акцентира тя. " Международното придвижване на русофилите е призовано да сплоти приятелите на страната ни. "
Особено възторжено написа за Малинов в " Царьград ", къдет той е наименуван " най-руският от българите ". В неотдавнашна обява се показва, че той е основателят за интернационалното придвижване и " мотор на настоящия конгрес ".
Източници: " 24 часа ", dnevnik.bg
 
 
 
 
12 Март 202340311 Март 2023277410 Март 202362909 Март 202338408 Март 2023329708 Март 20231045КоментариНапиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати ЧетениКоментирани05 Март 2023205228 Фев 2023130809 Март 2023145103 Март 20232942
Ние и нашите сътрудници използваме технологии като за персонализиране на наличието и рекламите, които виждате, както и с цел да проучваме трафика на уеб страницата. Изберете “Приемам ”, с цел да приемете потреблението на тези технологии. За повече информация, апелирам запознайте се с обновените и на Гласове.ком ЕООД
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР