През 2019 година Bugatti представи Centodieci като модерно превъплъщение на

...
През 2019 година Bugatti представи Centodieci като модерно превъплъщение на
Коментари Харесай

Бугати вкара Centodieci на -20°

През 2019 година Bugatti показа Centodieci като съвременно преобразяване на известното EB110. Въпреки, че колата ще се създаде само в 10 броя, които към този момент са разпродадени на клиентите, то три години след представянето на модела, към момента никой не е получил своя автомобил.



За това несъмнено, има разумна причина и тя се крие в изпипването на всичко до последния подробност от Bugatti, като част от процеса е показан в рекламно видео на суперкара. Кадрите, които може да видите най-отдолу в публикацията, демонстрират по какъв начин французите подлагат Centodieci на тест при рисково ниски температури достигащи до -20 градуса по Целзий.

За да са сигурни, че всичко работи по проект, инженери от Bugatti тестват автомобила при тези температури, като даже обръщат особено внимание на механизма за прозорците, както може да видите във видеото.

От френската компания споделят, че същите проби се извършват и при температура от 50 градуса по Целзий, което пък е на противоположната граница за всички движещи се детайли по колата.

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР