През 2019 г. Victoria`s Secret сложи край на ангелските си

...
През 2019 г. Victoria`s Secret сложи край на ангелските си
Коментари Харесай

Ще се завърнат ли ревютата на Victoria's Secret

През 2019 година Victoria`s Secret постави завършек на " ангелските " си ревюта. Това беше посрещнато с известна горест от феновете на красивите женски форми, само че и с овации от страна на всички, които не са с съвършени манекенски размери и се усещаха " изключени " от концепцията да носят секси долни дрехи.

И за двете групи има радостна вест - Victoria`s Secret ще възвърне дефилетата си, само че без " ангели " и не тъкмо в познатия ни формат.

Защото ще го направи в метавселената. Модният колос е подал документи в Американското патентно ведомство, с цел да резервира името си във виртуалното пространство и да съобщи желанието си посредством него да продава виртуални артикули като облекла, долни дрехи и обувки.

Освен това Victoria`s Secret ще отвори виртуален бутик, както и ще провежда виртуални събития като фешън ревюта в метавселената. Така известната марка за долни дрехи се причисли към Adidas и Nike, които към този момент застраховаха името си против злоупотреби във виртуалното пространство.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР