През 2018 година получава червен амулет от журналиста Рама Пантарото,

...
През 2018 година получава червен амулет от журналиста Рама Пантарото,
Коментари Харесай

Специално: Коу все още не сваля милия подарък от Меси

През 2018 година получава червен талисман от журналиста Рама Пантарото, откакто пропуща дузпа при равенството 1:1 против Исландия в първия мач за Аржентина от груповата фаза на Световното състезание в Русия през 2018 година.
Сънародникът на Меси Пантарото е безусловно шокиран, когато попада на Меси в общата зона след победния дуел против Нигерия, който изпрати Гаучосите към елиминационната фаза. Тогава Меси му признава, че е играл с амулета към своя гален и даже го демонстрира, с цел да потвърди. Журналистът не може да повярва.
Късметлийският признак е принадлежал на майката на Пантарото и когато Лео му споделя, че го е носил при успеха против Нигерия, Рама крещи: " Мамо, Меси го носи " и сочи към небето в доста прочувствен миг. Няколко месеца по-късно в Барселона идва Филипе Коутиньо.

Бразилецът изпитва съществени компликации с това да откри формата си в Барселона и тогава Меси му дава лентата-амулет. Освен това му дава да бие дузпа, с цел да вдигне увереноста си. Жестът е доста високо скъп от Коу, който вкарва два гола против Барселона с Байерн Мюнхен при разгрома с 8:2 в Шампионска лига през 2020 година.
Дори в този момент, откакто мина чартърен в Астън Вила, Коутиньо към момента носи лентата. При формалното му показване за " виланите " тя бе към китката му и това се видя, а той ще се надява да му донесе шанс при упования дебют против Манчестър Юнайтед. Можете да видите фотоси по-долу в материала по какъв начин Меси потвърждава на Пантарото, че я е носил, както и разнообразни моменти от времето, в които се е виждало, че и Коутиньо я носи (включително и в Астън Вила).
Както е известно, неотдавна Лео изкара ковид. За страдание, .
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР