През 2018 г. управляващите да се готвят за вот след

...
През 2018 г. управляващите да се готвят за вот след
Коментари Харесай

ДПС едновременно засвидетелства подкрепа за ГЕРБ и се закани за много вотове на недоверие към кабинета


През 2018 година ръководещите да се готвят за избор след избор на съмнение против кабинета " Борисов 3 ". За това предизвести в изявление за Българска национална телевизия зам.-председателят на парламентарната група на Движение за права и свободи Хамид Хамид.

По думите му идният избор на съмнение по тематиката за корупцията се внася дружно с Българска социалистическа партия, тъй като Движение за права и свободи няма нужния брой гласове, с цел да го внесе независимо.

По думите на Хамид корупцията в последните години се шири и е безнаказана, има я в извънредно доста сфери, само че е нетърпима при изразходването на обществения запас - в националната сигурност, в демографската политика и в опазването на здравето.

Според него обаче през идната година вотове на съмнение ще има и в други сфери.

Едновременно с вербалната офанзива към ГЕРБ, Хамид в стила на Движение за права и свободи поддържа управляващара партуя. Според депутата би трябвало националните избраници да отстранен отминалостта за следствие на приватизацията, с цел да дадат инструмент на прокуратурата да проверява със задна дата.

Той отбрани невижданите хрумвания на ГЕРБ за смяна в конституцията с думите, че се е случвало и различен път в нормотворчеството да се одобряват закони със задна дата. Хамид даде образец с реституцията. " За да спечелва правдивост, би трябвало да се одобряват такива изключителни ограничения ", сподели той. Допълни, че Движение за права и свободи поддържа концепцията на Българска социалистическа партия да се проверява и активността на групировките по време на прехода.

Народното събрание е в дълг на семейството Сакскобургготски, сподели депутатът от Движение за права и свободи и предложи ръководещото болшинство да предложи законопроект за споразумяване на въпроса с парцелите на царското семейство.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР