През 2018 г. по-малко от половината от американците на възраст

...
През 2018 г. по-малко от половината от американците на възраст
Коментари Харесай

Facebook губи по-млади потребители в полза на Snapchat

През 2018 година по-малко от половината от американците на възраст сред 12 и 17 година ще употребяват Фейсбук най-малко по един път месечно, сочи изследването на основаната в Ню Йорк компания eMarketer.

От eMarketer оповестиха, че чакат Фейсбук да изгуби 2 милиона консуматори на възраст под 25 година през тази година, до момента в който в това време Snapchat ще усили броя на потребителите си в тази възрастова група с 1.9 милиона.

Snapchat неотдавна обнови приложението си за по-лесно потребление на услугата.

Промяната резервира разделянето на обществения детайл от медийния, като едната страница е отдадена на контактите с приятелите, до момента в който в другата има видео наличие от разнообразни медии.

Ръстът в броя на потребителите на Фейсбук идва по-скоро от по-възрастните консуматори, съгласно изследването, представено от CNBC.

" Snapchat, в последна сметка, може да регистрира по-сериозен растеж на по-възрастните консуматори, защото промени платформата си, тъй че да се употребява по-лесно, " споделя Дебра Уилямсън, анализатор в eMarketer.

" Въпросът е дали по-младите консуматори ще не престават да смятат Snapchat за готин, в случай че и техните родители и баби и дядовци към този момент имат профили там. Това е усложнението, с което се сблъсква Фейсбук сега. "

Фейсбук ще продължи да бъде по-доминиращата обществена мрежа всред двете през 2018 година със 169.5 млн. консуматори в Съединени американски щати, спрямо 86.5 млн. за Snapchat. /profit.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР