През 2018 г. боксофис хитът Хелоуин вдъхна нов живот на

...
През 2018 г. боксофис хитът Хелоуин вдъхна нов живот на
Коментари Харесай

Тази година празникът на Все Светии ще бъде по-голям, зловещ и откачен с „Хелоуин убива“

През 2018 година боксофис шлагерът Хелоуин вдъхна нов живот на хорър иконата Майкъл Майърс – филмът по едно и също време отдаде респект на класиката от 1978 година на жанровата легендата Джон Карпентър и показа емблематичния безсърдечен палач в нова светлина за актуалната аудитория, трансформирайки се в най-успешната част от над 40-годишната поредност. Този Хелоуин Ужасът се завръща подобен, какъвто не сме го виждали до момента.

Хелоуин убива има упоритостта да надмине своя предходник като ни показа едно по- огромно, по-зловещо, по-заплашително и по-откачено продължение, което изцяло оправдава упованията, които задава заглавието. Това е обещанието, което режисьорът Дейвид Гордън Грийн дава в особено видео зад кулисите на кино лентата, в което се включват още звездата на франчайза Джейми Лий Къртис, сценаристът Дани МакБрайд и част от останалите основни настоящи лица като всички са единомислещи – Хелоуин убива е изцяло друг филм. И до момента в който Хелоуин е за историята на Лори Строуд (Къртис), то Хелоуин убива споделя историята на Хадънфийлд. Филмът изследва резултата на насилието над града и над обществото ни като цяло, визира тематиките за стадния нрав и страхa като движеща мощ, отвеждайки Лори и Майкъл Майърс до ръба на жадуваната убийствена кулминационна точка. Очаква ни незабравимо „ злокобно “ преживяване с доста екшън и кръв – Хелоуин убива завзема кината от 22 октомври.

Поглед от вътрешната страна:

За кино лентата: Нощта на Хелоуин, в която Майкъл Майърс се завърна, към момента не е завършила. Минути откакто Лори Строуд, щерка ѝ Карън (Джуди Грийр) и внучката ѝ Алисън (Анди Матичак) оставят маскираното страшилище затворено в клетка в горящото мазе на къщата им, трите се насочат към болничното заведение, с цел да спасят живота на ранената Лори. Те имат вяра, че най-сетне са поставили завършек на дългогодишния смут, само че Майкъл съумява да се измъкне от огнения капан и кървавата баня стартира още веднъж. Докато Лори се бори с болката и гнева, и събира сили да се отбрани от Майкъл, целият Хадънфийлд се надига против жестокия палач. Жените от семейство Строуд се причисляват към група оживели от предходни срещи с Майкъл, които са твърдо решени да го намерят и унищожават един път вечно. Злото ще почине тази нощ. След невероятния триумф на първия филм, на режисьорското място на Хелоуин убива още веднъж сяда Дейвид Гордън Грийн (Ананас Експрес, Хелоуин), който е и сценарист, наедно с Дани МакБрайд и Скот Тиймс. Продуценти са Джейсън Блум, Малек Аккад и Бил Блок, а в функциите са Джейми Лий Къртис, Джуди Гриър, Анди Матичак, Антъни Майкъл Хол, Уил Патън, Томас Ман и други Хелоуин убива в кината от 22 октомври.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР