През 2017-та година видяхме издаването на високобюджетното заглавие Destiny 2,

...
През 2017-та година видяхме издаването на високобюджетното заглавие Destiny 2,
Коментари Харесай

Freeroam режим е добавен в онлайн мултиплеъра на Need for Speed Payback

През 2017-та година видяхме издаването на високобюджетното заглавие Destiny 2 , по-късно и ежеседмичното събаряне на сървърите за профилактика. Нова година, нов шанс, само че не и тук – през днешния ден, от 9:00 сутринта до 22:00 вечерта играта още веднъж е спряна (или най-малко английските компютри). Все още не знаем какво е подхванал да промени разработчикът Bungie, единствено че след профилактиката играта ще е актуализирана до 1.1.1.2 Hotfix.
През времето към Коледа шефът на плана Кристофър Гарет показа в Twitter проектите на студиото за играта (или най-малко групата хора, виновна за периодическите промени откакто екипът зад цялата игра беше изместен да работи върху друго заглавие). По негови думи можем да чакаме доста нови награди на събитията Iron Banner и Faction Rally. След последното Dawning събитие, почитателите изкритикуваха разработчиците поради проблеми с микротранзакциите в Eververse магазина. Изглежда Bungie са се вслушали в играчите.

„… при започване на идната година, ще преработим предметите от Raid нашествията. Най сложните неща са най-възнаграждаващите.“ – написа Гарет в обществената мрежа Twitter; „И най-сетне, знам, че го повтаряме доста, само че зачитаме вашето мнение за Eververse. Ние желаеме всички наши играчи да се усещат уважавани и да доставяме качествено наличие постоянно на нашите почитатели. Очаквайте огромни полемики в екипа и ъпдейт по нашия път след новата година.“
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР