През 2017 година с 20% са се увеличили клиентите, на

...
През 2017 година с 20% са се увеличили клиентите, на
Коментари Харесай

ЕНЕРГО-ПРО отбеляза ръст на клиентите, които използват електронните канали за комуникация с компанията

През 2017 година с 20% са се нараснали клиентите, на които компанията изпраща електронни фактури

Вече година ЕНЕРГО-ПРО дава на своите клиентите опция за онлайн регистрация на мобилен телефон или имейл като метод за приемане на уведомления за просрочени отговорности. Услугата е изцяло безвъзмездна. Достъп до модула за вписване на мобилен номер или имейл за уведомяване е възложен на началната страница на ЕНЕРГО-ПРО www.energo-pro.bg.

Информирането на клиентите за неплатени сметки преди датата на прекратяване на зареждането предотвратява заплащането на спомагателна такса за наново включване. До момента над половин милион клиенти на компанията са дали своите данни за контакт и при нужда могат да получават вести за просрочие. Повече от 95% от известените клиенти съумяват да погасят в точния момент задължението си и не се стига до спиране на електрозахранването. Услугата за приемане на вести при положение на просрочени отговорности може да се съобщи и от всички, които имат смяна в данните по потребителския си номер. Актуализацията на потребителските данни усъвършенства връзката сред клиентите и ЕНЕРГО-ПРО и се прави в границите на минута с попълването на няколко реда.

„ Проверка на сметка “ е функционалност на уеб страницата www.energo-pro.bg, която записва над половин милион визити месечно. Наред с потреблението на този модул клиентите на ЕНЕРГО-ПРО имат опцията да създадат онлайн информация за употребяваната от тях електрическа енергия за три години обратно. Проверката е допустима чрез особено основания за задачата портал за битови клиенти на компанията. Порталът е елементарно наличен от началната страница на ЕНЕРГО-ПРО - www.energo-pro.bg. Необходимо е да се вкара само самостоятелният потребителски номер, както и номер на фактура от последните 12 месеца. Графика с данни дава информация по месеци за плащани суми или употребявана електрическа енергия за определен едногодишен интервал в границите на последните три години.

Увеличава се броят на клиентите на ЕНЕРГО-ПРО, избрали да получават безхартиена фактура. Компанията изпраща ежемесечно електронен документ за употребяваната електрическа енергия на повече от 58 000 клиенти. За заявяването на електронна фактура е задоволително да се попълни декларация-образец, налична от линк на началната страница на ЕНЕРГО-ПРО. Попълнената декларация може да се изпрати сканирана на [email protected] или да се подаде в най-удобния Център за обслужване на клиенти на ЕНЕРГО-ПРО.

За потребление на онлайн функционалностите на уеб страницата на компанията и по всевъзможни въпроси, свързани с потреблението на електрическа енергия разполагаем на клиентите е денонощната телефонна линия на ЕНЕРГО-ПРО 0700 1 61 61 .

 

 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР