През 2017 година Министерството на отбраната на САЩ потвърди, че

...
През 2017 година Министерството на отбраната на САЩ потвърди, че
Коментари Харесай

Пентагонът разработил програма за разследване на НЛО

През 2017 година Министерството на защитата на Съединени американски щати удостовери, че от 2007 до 2012 година е съществувала стратегия, проучваща неизяснени явления в земната атмосфера. Секретният план е наименуван Програма за идентифициране на софтуерно развити аерокосмически закани.
Програмата е имала бюджет от 22 милиона $ годишно и имала за цел изследването на неидентифицирани летящи обекти. Луис Елисондо управлявал програмата от основаването й до прекъсването на финансирането и през 2012 година.
Според вестник "Ню Йорк таймс "програмата продължава да съществува под някаква форма и през днешния ден, както удостоверява и някогашният и началник Елисондо.
Сенаторът от щата Невада Хари Рийд бил помолен и след това отпуснал средства за финансирането на свръхсекретната стратегия през 2007 година.
Според информация от неназовани източници от Пентагона програмата е била финансирана не толкоз за проучване на НЛО, що се касае за това, че Китай и Русия могат да разработят летящи обекти, които да застрашат националната сигурност на Съединени американски щати.
Все отново Програмата е анализирала разнообразни случаи, в това число и с военни водачи, докладвали за срещи с НЛО. Тя е събрала голям брой аудио и видео записи на летателни апарати, чиито генезис остава тайнственост.
А Елисондо счита, че остава витално значимата нужда от изясняване на качествата и желанията на тези явления за богатството на въоръжените сили и нацията.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР