През 2017 година главната особеност на Samsung стана безрамковият AMOLED

...
През 2017 година главната особеност на Samsung стана безрамковият AMOLED
Коментари Харесай

Всички нови смартфони на Samsung ще имат OLED екрани

През 2017 година основната специфичност на Samsung стана безрамковият AMOLED екран с име Infinity Display, който видяхме в Galaxy S8, Galaxy S8+ и Galaxy Note 8. В края на годината към тях бяха добавени по-достъпните Galaxy A8 (2018) и Galaxy A8+ (2018) с екрани без странични рамки и съответствие на страните 18,5:9.
Samsung не има намерение да се задоволи с постигнатото. Gizmochina заяви, че към този момент всички нови смарт телефони на Samsung ще получат AMOLED екрани. Това са мобилните устройства и от трите семейства телефони – Galaxy A, Galaxy C и Galaxy J . С други думи, безусловно всеки нов смарт телефон на този производител, ще бъде оборудван с фирмения Infinity Display, заемащ съвсем цялата повърхност на предния панел.



Тази специфичност ще направи смарт телефоните на Samsung доста по-привлекателни за потребителите, тъй като нито един различен производител не може да се похвали с сходно всеобщо потребление на OLED матрици. Навярно появяването на Infinity Display и при нескъпите смарт телефони на компанията, ще окаже позитивно въздействие върху тяхната известност.



Към сегашен ден позициите на Samsung леко се утежняват, тъй като той губи пазарни позиции, заради мощната конкуренция от страна на китайските консуматори.



Очаква се смарт телефоните от семействата Galaxy C и Galaxy J да бъдат показани през април-юни тази година.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР