През 2017 г. Volkswagen обяви вана I.D. Buzz - съвременен,

...
През 2017 г. Volkswagen обяви вана I.D. Buzz - съвременен,
Коментари Харесай

Това е перфеткният ван за бизнесa

През 2017 година Volkswagen разгласи вана I.D. Buzz - актуален, електрически и самостоятелен вид на хипарския (по днешни разбирания) VW Transporter от предишния век.

По всичко проличава, че от VW са съществени в желанията си към серията I.D. Buzz, и неотдавна показаха товарен вид - I.D. Buzz Cargo.

Ванът е предопределен за модерните бизнеси, които се нуждаят от на ниска цена и сигурен превоз, а ние се надяваме прекосяването към Buzz Cargo вановете да се случи при повече предприятия и допустимо най-скоро, с цел да можем да им се радваме по улиците.

 Снимка 380678

Ванът е екипиран с фотоволтаични панели на тавана, които ще удължат пътуването с до 15 километра дневно, а това си е много - за сходна технология.

Батерията устоя до 544 километра с едно цялостно зареждане , само че това е прекомерно самоуверено изказване, с цел да му повярваме, преди да забележим тест в действителна среда.

Акумулаторите се зареждат на 80% единствено за 30 минути, което също е " уау ".

Според информация, идваща от VW, I.D. Buzz Cargo ще стартира да разнася артикули из Европа през 2021 година - цяла година, откакто хипарският I.D. Buzz ще се е появил.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР