През 2017 г. Avon продължава да си партнира с Фондация

...
През 2017 г. Avon продължава да си партнира с Фондация
Коментари Харесай

Avon дари 60 000 лева от кампанията „От любов към живота“

През 2017 година Avon продължава да си партнира с Фондация „ Една от 8 ", реализирайки ново подаяние към Фондацията, с което компанията цели да продължи поддръжката си за дамите, борещи си с рака на гърдата. Дарението на стойност 60 000 лева ще бъде употребявано за доразвиване на програмата „ Бъди до мен ", основана през 2015 година, взаимно със стратегическия сътрудник на Avon - Фондация „ Една от 8 ".

Сумата, набрана в границите на акцията „ От обич към живота " през предходната година, подкрепя Фондация „ Една от 8 " и обезпечава психическа, юридическа, осведомителна и прочувствена помощ на засегнатите дами и техните фамилии, както и безвъзмездни профилактични прегледи за рак на гърдата и профилирани сутиени за след мастектомия. Дарението беше връчено от Елизавета Коробченко, изпълнителен шеф на Avon за България, Албания, Македония, Сърбия и Черна гора на Нана Гладуиш, ръководител на Фондация „ Една от 8 ".

„ Битката против рака на гърдата е една от най-важните задачи, зад които Avon застава интензивно. Кампанията „ От обич към живота " поддържа дамите в България към този момент 16 години, като през това време се е утвърдила като една от най-успешните, транспарантни и прочувствени обществени акции. Каузата има своя образ и се развива с помощта на дейната поддръжка, която получаваме от представителите и чиновниците на Avon, които са най-големите й посланици. Варваме, че и с тазгодишното подаяние дамите, борещи се с подлото заболяване ще продължат да получават нужната им поддръжка ", съобщи госпожа Коробченко.

От 2015 година сътрудник на акцията „ От обич към живота " е Фондация „ Една от 8 ". Заедно с фондацията беше основана и програмата „ Бъди до мен " в поддръжка на дамите с рак на гърдата и техните близки. „ За Фондация " Една от 8 " поддръжката, която получаваме от Avon и акцията „ От обич към живота ", е доста скъпа! Благодарение на взаимната ни работа по плана „ Бъди до мен ", продължаваме да поддържаме още повече дами с рак на гърдата и техните близки в цяла България. Все по-тясното ни съдействие е резултат от общите старания, както на мениджмънта, по този начин и на всички чиновници и представители на компанията. Дарените средства ще ни дадат опция да разтеглим активността си и да увеличим поддръжката си към дамите с рак на гърдата, които имат потребност от нас в най-трудните моменти по време на своето лекуване ", означи Нана Гладуиш, ръководител на Фондация „ Нана Гладуиш - Една от 8 ".

До момента, с помощта на дарените средства от 100 000 лева, през 2016 година акцията обезпечи повече от 2000 безвъзмездни осведомителни съвещания, над 720 самостоятелни психически съвещания, 2 групи за взаимопомощ, над 6 арттерапии, десетки юридически съвещания, както и повече от 1400 безвъзмездни профилактични прегледи в София, Русе, Варна и Бургас. В рамките на акцията са раздадени над 260 профилирани сутиена за дами, претърпели мастектомия, в цялата страна.

Вече 16 години средствата в акцията се набират целогодишно посредством благотворителни артикули от розовата серия, като 100% от облагата от всеки поръчан продукт се подарява. До момента „ От обич към живота " е събрала и дарила повече от 1 500 000 лева През 2017 година акцията се организира под мотото „ Предварително ти БЛАГОДАРЯ ". На специфичен уебсайт - www.thankyou.bg, можете да научите всичко належащо за акцията, по какъв начин да я подкрепите и да отговорите на отправеното БЛАГОДАРЯ, както и да прочетете потребни препоръки и рекомендации за предварителна защита и профилактични самопрегледи.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР