През 2016 в Steam Early Access малка игра на независим

...
През 2016 в Steam Early Access малка игра на независим
Коментари Харесай

Потвърдиха Ghost of a Tale 2

През 2016 в Steam Early Access дребна игра на самостоятелен разработчик с името Лайнъл Seith Галат. Официално излязла през идната година, Ghost of a Tale, както беше нейното име, завоюва благосклонностите на десетки геймъри по целия свят. Играта представяше симпатичното мишле Майло, сантиментална душа и министрел, той се насочва на рисково странствуване в опит да избави своята обичана, с цел да бъдат дружно вечно. Разработена благодарение на гейм енджина Unity, Ghost of a Tale стана притежател на няколко оценки и получи особено самопризнание от няколко гейм медии. Нейният триумф предполагаше, че играта ще получи продължение, само че за нищо сходно не чухме чак до лятото на предходната година, когато Галат в формалния си профил в Twitter малко известие, че студиото му сменя Unity с Unreal Engine.

Съобщението провокира вдъхновение, че Ghost of a Tale 2 към този момент се създава и това беше доказано през предходната седмица, когато още веднъж в Twitter Галат разгласява изображение, което очевидно идва от играта. Изображението, оповестено от Галат ни разкрива това, което наподобява е хралупата Майло в корените на дърво, а в центъра на фрагмента виждаме окачена публикация, в която дребния мишок е разгласен за търсене. За страдание нямаме друга информация за играта. Но обстоятелството, че играта се създава благодарение на UE5 допуска, че тя няма да се появи за предходното конзолно потомство.

Коментирайте публикацията в нашите. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във, и ни последвайте в и или изтеглете приложението на Kaldata.com за, и!
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР