През 2016 година, FORD анонсира един изключително интересен и обещаващ проект, наречен

...
През 2016 година, FORD анонсира един
изключително интересен и обещаващ
проект, наречен
Коментари Харесай

Шелби и Майлс: Новите работници на FORD в Weather Factory

През 2016 година, FORD анонсира един изключително забавен и обещаващ проект, наименуван Weather Factory, който даде възможност на инженерите и дизайнерите на марката да ревизират качествата на своите артикули в рискови условия, без да е належащо те да предприемат околосветски пътеществия в търсене на най-горещите, студени или заснежени пътни условия.

В , Ford може да симулира сняг, безмилостно слънце и порой, като инженерите могат да работят в диапазон от -40 до 55 градуса, както и при влажност от до 95%. Комплексът позволява изпитания при скорост напразно от до 250 км/ч, а във връзка с денивелацията са възможни симулации на до 5200 метра надморска височина.

Сега от FORD анносират последваща стъпка в развитието на своето високотехнологично съоръжение, като вкарват в употреба специално създадени роботи- Шелби и Майлс, които да поемат част от дилемите, изпълнявани досега от членовете на развойния екип.



Шелби и Майлс се употребяват най-вече при симулации на височинни и топлинни тестове, както и в аеродинамичния тунел, където е допустимо изпитателят да почувства неразположение, заради обстоятелството, че тестванията би трябвало да бъдат повтаряни многократно в конкретна последователност.

"Тези двама водачи са фантастично попълнение в нашия екип, като те могат да посрещнат предизвикването на продължителни тествания на голяма височина и при високи температури ", коментира Франк Сиилиг, началник на подразделението Тестове въздушен тунел на Ford Европа.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР