През 2016 г. в град Бургас отвори врати представителство на

...
През 2016 г. в град Бургас отвори врати представителство на
Коментари Харесай

Модерни решения, стъпили върху сто и пет годишна история

През 2016 година в град Бургас отвори порти посланичество на американската компания Кирби. Заводът на Кирби в Кливлънт Охайо, Съединени американски щати е профилиран в производството на почистващи системи с обичаи на 100 и пет години, с офиси в над 55 страни от целия свят. За три години, развититето на бизнеса в България,подтикна притежателите на марката да отворят втори офис в столицата и да възнамеряват интензивно отварянето на още три офиса в страната до края на 2020.


Какво е Кирби?
Кирби е система от дванадесет уреда в едно или другояче казано всичко, което ви е належащо,
с цел да почистите своят дом или бизнес помещение, единствено с един извънредно стилен апарат. Дизайнът на Кирби е една винтич класика, която съчетава в себе си най-хубавите обичаи от предишното и най-модерните технологии от бъдещето.Разработена съвсеместно с НАСА, тупалката на Кирби е удостоена със златен документ и оказва помощ без услилия да достигнем и до най-дълбоките елементи на дома ни.Функцията пране е решена в две насоки- пране на мека мебел и пране на килими. Прането става бързо, елементарно и времето за съхнене не надвишава един час, което ни дава свободата да перем всички мебели и килими, когато желаяме, без да се съобразяваме със сезона и времето на открито. Идеята, която Кирби показва повече от век е спестено време от почистване, с помощта на апарат, който може да почисти всичко елементарно и най-много извънредно бързо! Минимални старания и оптимални резултати, какво по хубаво от това!


Как можем да се срещнем с Кирби?
Кирби е освен новаторски апарат, само че и апарат, който ни разрешава да се запознам с него обширно преди да решим нужен ли ни е и би ли ни решил проблемите.Начинът, по който човек може да се запознае с Кирби e посредством приемане на безвъзмездна и изцяло неангажираща презентация в домът си, осъществена от професионален съветник, с внимание към всеки клиент и всяка негова потребност. Презентацията е къса и изцяло безвъзмездна, а в своята основа съставлява разчистване и изпиране на проблематичните сектори в дома на клиента, информация за продукта и изпит на Кирби.


Приех презентация на Кирби - какво да чакам?
Ако сте се свързали с нас по някакъв метод и сте приели безвъзмездна презентация в домът си или бизнес помещението си - честито чака ви час, изпълнен с забавната и занимателната страна на чистенето, да добре разбрахте, чистенето има и своята занимателна страна! Първото, което можете да очаквате е наш професионален съветник, да бъде изпратен в авансово уговоерен, комфортен за вас ден и час.Презентацията ще протече в три етапа- първо вашият диван ще бъде издокаран в дълбочина и ще ви бъдат дадени в действителност потребни препоръки по какъв начин да поддържате цвета и материята му. Следващата стъпка е вашият матрак да бъде издокаран със специфичната ни тупалка, която доближава до четиридесет сантиметра в дълбочина и има златен документ за надълбоко разчистване. От матрака ви ще бъдат отстранени праха и акарите, което ще способства за вашият по- спокоен и здравословен сън. Последната стъпка са подовите настилки, в случай че притежавате килим, отлично, той ще бъде издокаран и изпран на място, да тъкмо по този начин по средата на вашият хол, със специфични кирби препарати, без никакави химикали, което ще отбрани вашите деца и домашни любимци и ще върне блясъка на вашият килим. Ако имате твърда подова настилка, тя ще бъде полирана със специфична приставка за гланциране и ще бъде предпазена от замърсяване за прочут интервал от време. За всичко това, вие не дължите нищо с изключение на вниманието си и една топла усмивка към консултата във вашият дом! Не забравяйте, че презентацията е с рекламна цел и е първата ви среща с Кирби. В края на самата презентация, вие можетете да закупите уреда, в случай че несъмнено имате потребност от него, само че в случай че не желаеете или нямате опция да го извършите, не се тормозете, нашите консултанти печелят точки за най-различни бонуси и пътувания. Всяка една точка подсигурява взаимна полза.


Закупих Кирби, а в този момент какво?
Ако сте взели решението да станете наш клиент, честито и добре пристигнали в огромното, интернационално семейство на Кирби! Току що трайно сте решили казуса с хигиената и чистотата във вашето всекидневие. Като наш клиент, вие ще се възползвате от ред спомагателни и изцяло безвъзмездни за вас услуги, та нали за това са фамилиите, с цел да се поддържат. В комфортно за вас време, наш професионален инструктор, ще ви покаже и изясни всяка една функционалност на апарата, с цел да можете да го употребявате оптималният му потенциал и ще ви бъде разполагаем за всеки един ваш въпрос. Апаратът ви също по този начин ще предстои на безвъзмездна профилактика, при потребност, с цел да ви радва с отличният си външен тип дълго време. Ще получите професионална консултация за препаратите, който да изпозвате, с цел да бъдете оптимално предпазени от нездравословни химикали и да бъдете домакинство или бизнес, който щади природата. Обърнете внимание, че всички бенефити, който идват със закупуването на уреда, са изцяло безвъзмездни за вас, в случай че сте решили да го закупите от нашите професионални консултанти.


Как да разпозная оригинала?
Кирби е международно прочут артикул и като подобен има съществени правила за надзор и качество на направата. Едиственият метод да сте изцяло сигурни, че притежавате същински Кирби, е като го закупите от формален консулстат, по път на безвъзмездна презентация. Обърнете внимание, че всички професионални консултанти работят за компания Кей ди си, която е и формалният пропагандатор на дребно на Кирби за цяла българия!




СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР