През 2014 година от Берое разказаха за феновете на тима

...
През 2014 година от Берое разказаха за феновете на тима
Коментари Харесай

От улица Стара Загора в град Барейро до улица Барейро в Стара Загора

През 2014 година от Берое описаха за почитателите на отбора от португалския град Барейро, за които може да прочетете в детайли.

" За тези години учреденият тогава клуб с името Берое се разрастна и сега е измежду водещите португалски тимове на мини футбол - повторен народен вицешампион.

Освен мини футбола обаче клубът развива още плажен футбол, футбол-голф, електронни спортове, и още доста разновидности на най-популярната игра. Петима от нашите герои през 2014 година към този момент са професионални футболисти, а трима от тях даже играят в България.

Рикардо Кабрита, момчето израстнало на ул. " Стара Загора " в Барейро сега продължава да бъде движещата мощ на клуба и през актуалната седмица съумя да сбъдне една от своите фантазии - да посети стадиона на обичания си тим, както и противоположната страна на тази забавна история - ул. " Барейро " в Стара Загора, която се намира до НУМСИ " Христина Морфова ". Двата града са побратимени от 70-те години на предишния век.

Рикардо бе специфичен посетител на Берое и с очевидно неспокойствие направи цялостна обиколка на Храма. Всъщност нямаше потребност от доста информация, защото бе осведомен авансово с съвсем всичко. Просто искаше да види с очите си купите и медалите, които бе гледал по малкия екран, както и всички забавни експонати в Музея на Берое.

Още една негова фантазия ще се сбъдне в понеделник, когато Рикардо ще гледа онлайн Берое в дуела с Царско село. Рикардо също остави своята диря в Музея и даде шал на ФК " Барейро Стара Загора ", който всеки към този момент може да види.

В специфична среща с Рикардо бе разисквано и бъдещо взаимно съдействие, което да бъде от изгода и за двете страни. Благодарим на Рикардо за чудесните страсти и още веднъж си пожелаваме до нови срещи ", разгласиха заралии в формалния си уебсайт.
 Берое пусна в продажба билетите за мача с Царско село
Берое пусна в продажба билетите за мача с Царско село

Срещата е планувана за 13 септември от 18:15 часа
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР