През 2014 г. Globe One Digital, многократно награждавана дигитална агенция,

...
През 2014 г. Globe One Digital, многократно награждавана дигитална агенция,
Коментари Харесай

Globe One Digital България празнува десетилетие на високи постижения – успешна част от 25-те години лидерство на Globe One Digital


През 2014 година Globe One Digital, неведнъж награждавана цифрова организация, стратегически разшири хоризонтите си в София, България и започва трансформираща задача, която промени цифровия пейзаж в страната. Тази година с горделивост означаваме десетилетие на цифрови нововъведения и изключителни резултати на българския пазар. Това, което стартира като амбициозно начинание, бързо се трансформира в влиятелно портфолио, зад което стои незабравим екип от водещи специалисти и експерти. 

Днес над 30 известни марки и клиенти се доверяват на нашата пристрастеност към нововъведенията и отдаденост на съвършенството. Това десетгодишно начинание затвърди решимостта ни да вървим напред като водачи на смяната, оформяйки бъдеще, учредено на напредък и цифрова промяна.  Благодарни сме на нашите клиенти и сътрудници за над 4 000 сполучливи акции и за избора да бъдем техен приближен сътрудник, отдаден на трансформацията на цифровия маркетинг в България. 

Димитрис Папуцис, създател и основен изпълнителен шеф на , споделя във връзка това значимо събитие: " Отбелязвайки десетилетие в България, ангажираността ни към нововъведенията и високите достижения остава непоколебима. Нашата стратегическа агресия освен преобрази цифровия пейзаж, само че и ни нарежда като благонадежден сътрудник, отдаден на постигането на цифров триумф. "  
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР