През 2014 г. Джесика Симпсън и Ерик Джонсън сключват брак.

...
През 2014 г. Джесика Симпсън и Ерик Джонсън сключват брак.
Коментари Харесай

Тайната на Джесика Симпсън за щастлив брак

През 2014 година Джесика Симпсън и Ерик Джонсън подписват брак. Осем години по-късно любовта сред тях гори с цялостна мощ и двамата се радват един на различен. И по този начин, осем години по-късно евентуално някои стартират да си задават въпроса по какъв начин поддържат връзката си жива. Ето го и отговора.
 Адриана Лима, Хейли Бийбър, Миранда Кер, Лиса Кудроу, Марая Кери - звездите, избрали да не вършат секс до брака
Звездите, запазили секса за след брака

Да не повярва човек

Самата Джесика Симсън споделя, че всичко се свежда до тяхната " същинска обич " и неговото... " ужасно дупе ".

" Все още съм захласната от него. Това е супер. И той ме обича същински, а аз му откликвам по същия метод. И има ужасно дупе! Ние просто си пасваме ", заявява тя.

Джесика Симпсън и Ерик Джонсън имат три деца Максуел (10 г.), Ейс (9 г.) и Бърди (3 г.). Въпреки че ги обожава, изпълнителката на " I Want to Love You Forever " споделя, че е значимо да прекарва време само със брачна половинка си. И го вършат - в края на август двойката се наслаждения на сантиментална почивка в Мексико.

В американското телевизионно шоу Extra Джесика Симпсън споделя, че е значимо да " бъдете само с вашия обичан, с истинския ви сателит, просто даже да разпускате заедно и да си говорите по този начин, както сте го правили, когато сте излизали преди да имате деца ".

Двамата с Ерик преди са могли да се разхождат свободно без облекла, до момента в който в този момент децата им съвсем от самото начало са към тях. " Трудно е да не обръщаш внимание на измененията... Не е като да забравиш за децата си. "

Междувременно Джесика Симпсън разяснява и тематиката за небивалия интерес на хората към тежестта ѝ. Но все пак се гордее със себе и с това, през което е минала.

" Реших, че по този начин или другояче, всички ще приказват за тежестта ми, защо да не спечелвам пари от него и да го трансформира в бизнес за продажба на облекла. "
 Джесика Симпсън, отслабването ѝ и цялостната смяна на певицата
Когато Джесика Симпсън смъкна 45 кг

Пълната смяна на певицата

Модната линия Jessica Simpson Collection се появява през 2005 година и включва облекло, чанти, обувки и парфюми. Първоначално тя си сътрудничи със съоснователя на Nine West Винс Камуто. Благодарение на последвалия триумф, Джесика Симпсън стартира да развива бизнеса си, достигайки до годишни продажби от един милиард $ през 2015 година, пише BANG Showbiz.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР