През 2014 г. астроложката Марги паскалева, която изготвя ежедневните хороскопи

...
През 2014 г. астроложката Марги паскалева, която изготвя ежедневните хороскопи
Коментари Харесай

Само в Lupa.bg: Марги Паскалева: През 2023 г. ще бъде страшно, случващото се сега е само прелюдия

През 2014 година астроложката Марги паскалева, която изготвя ежедневните хороскопи за Lupa.bg прави астрологичен разбор за идните години, от който излизат доста страховити неща. Още тогава тя споделя, че втората половина на 2021 година има заплаха от боен спор или тежък прелом. Към днешна дата се оказва, че нейните прогнози се сбъдват.

Ето какво споделя тя в тогавашната си прогноза:

Всеки човек помни провалите на Втората международна война, почнала след многочислени районни войни и обхванала цяла Европа. Слънчевото затъмнение на 19.04.1939 година е предхождащо началото на войната. Новолунието на 19.05.1939 година дава старт на войната.

На 10.06.2021 година има слънчево затъмнение, като има същата съпротива сред Марс и Плутон, както в картата на 39-та година. През 2021 година обаче става дума за съпротива сред Марс и Плутон в хороскоп на затъмнение, а не на нормално Новолуние. Марс и Плутон са планети, наречени " малефици " - планети със зловредно въздействие, като Плутон има отношение към огромни групи хора.

Другите две планети, които също са " малефици " и образуват неподходящи аспекти, са Сатурн във Водолей и Уран в Телец през 2021-ва.

Толкова време поносим тежкото въздействие на квадраурата Уран в Овен с Плутон в Козирог. Тогава Сатурн във Водолей образува провокационен аспект с Уран в Телец. Ако не беше и опозицията сред Марс и Плутон, нещата щяха да стоят по различен метод.

Една от страните, които ще бъдат наранени от въздействието на затъмнението през 2021 година, е Съединени американски щати. В хороскопа на Съединени американски щати преди всичко има съвпад на слънчевото затъмнение с Марс в 7 дом в Близнаци - домът на взаимоотношенията с сътрудници и врагове. Опозицията сред директния Нептун в Риби и Нептун в Дева от хороскопа на Съединени американски щати образуват таоквадратура със затъмнението и Марс в Близнаци в 7 дом. И най-после тежката съпротива на Марс в Рак от хороскопа на затъмнението към директния Плутон и към Плутон от хороскопа на Съединени американски щати - има така наречен плутонов възврат.



Марс е планета на войните и случаите, а Плутон в съпротива с Марс основава заплаха за живота на огромни групи хора, както и за доста тежка финансова рецесия в Америка. От историята знаем по какъв начин се е отразила в международен аспект квадратурата сред Слънчевото затъмнение и Сатурн в Овен към Плутон в Рак, както последвалото Новолуние на 19.05.1939 година и опозицията сред Марс и Плутон.

Същото слънчево затъмнение на 10.06.2021г. е в съвпад със Слънцето от хороскопа на Русия. Опозицията Марс / Плутон от затъмнението подчертава напълно тъкмо Сатурн в Козирог от хороскопа, а Уран в Телец е в съпротива на Плутон от хороскопа.

Всеки самичък може да направи своите заключения, само че аз съм уверена, че светът ще бъде изправен на прага на тежък международен спор, който ще ескалира през втората половина на 2021 година

Вярно е, че с изключение на световна война, може да се чака и тежък естествен прелом, само че от по този начин оценените хороскопи заплахата от световна финансова рецесия и боен спор е огромна. Това, което прави най-силно усещане и разсъни в мен неразбиране е, че затъмнението не е в марсов или различен съществен знак, а в Близнаци. То образува неподходящ аспект площ с Нептун, което ме кара да си мисля, че в 21 век не можем да чакаме световна война в този тип, в който я познаваме. Опасността се крие в потреблението на оръжие за всеобщо поразяване, което да засегне белите дробове и дишането (химическо, радиологично оръжие посредством разпространяване на радиоактивен материал, гибелен вирус) или в мощното изригване на вулкан. В здравната астрология знакът Близнаци и Меркурий ръководят белите дробове и дишането, а Нептун се свързва с инфекциите, задушаването и водата.

Опасността от зараза на инфекциозно заболяване с всеобщо разпространяване, също е доста огромна. Тази площ основава заплаха и от спор, който да бъде на етническа или енергийна основа. Светът се тресе към този момент много години от международната политическа и икономическа рецесия. А битката за международно въздействие и власт е огромна.

През идващите няколко години планетните аспекти и разположения, дружно със слънчевите затъмнения, рисуват една неподходяща за света картина. Великите сили би трябвало да бъдат доста рационални и сдържани в дейностите си, в случай че инцидентно ги е грижа за планетата и хората на Земята. Не бива да не помнят, че и те са част от нея.

Опасността Третата международна война е огромна, а през 2021 и 2023 година нека Бог е българин!

В продължение на този астрологичен разбор, желая да обявявам и хороскопът на идното слънчево затъмнение на 20.04.2023 година, с цел да се разбере ясно написаното в последното изречение на горния разбор. На тази дата в хороскопа на слънчевото затъмнение още веднъж се вижда ясно, че затъмнението е на 29 градуса и 50 минути в марсовия знак Овен (както и през 1939 год.) и е в неподходящ аспект площ с планетата на трансформацията и гибелта Плутон на 0 градуса и 20 минути във Водолей.



Марс е планета на войната / случаите и когато в хороскоп на слънчево или лунно затъмнение, както в хороскоп на всяка друга лунна фаза е в съпротива / площ с Плутон, това е знак за тежът естествен прелом или война - без значение какъв вид война. "

Ако всичко това преди 8 години е изглеждало далечно или нереално в очите на доста хора като прогноза и развиване в политиката на международната сцена, то след лавинообразната пандемия на корона вируса по целия свят, то в този момент ясно се вижда към този момент накъде върви света, споделя все още Марги Паскалева.

Така постепенно, само че славно, паралелно с тежката икономическа рецесия, вървим към заплахата от същинска световна война през 2023 година, чието начало да постави първо затъмнението на 20.04.2023, а по-късно спусъкът да дръпне Новолунието на 19.05.2023 год. Аз съм набожен човек, само че с годините астрологията ми е потвърдила, че нищо не може да промени хода на международната история. " Това, което е горе, това е и долу! " И по никакъв начин не съм щастлива от обстоятелството, че пребивавам в " забавни " времена, прибавя астроложката.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР