През 2012 г. генерал Дани Ятом подкрепя Яне ЯневБившият шеф

...
През 2012 г. генерал Дани Ятом подкрепя Яне ЯневБившият шеф
Коментари Харесай

Бивш шеф на МОСАД помогнал за победата на ПП

През 2012 година военачалник Дани Ятом поддържа Яне Янев
Бившият началник на МОСАД военачалник майор Дани Ятом и учредената от него компания за политически пиар C.I.Y. GLOBAL са помогнали за успеха на коалиция Продължаваме промяната на изборите на 14 ноември в България. Това заяви през декември израелският уебсайт “observatorial.com”.

В обявата написа, че “партията (ПП е коалиция, партия с такова име още няма - б. р.) е учредена от двама млади приключили Харвард, които бяха назначени по време на политическия безпорядък на министерски постове в определеното от президента Румен Радев експертно държавно управление. Двамата - министърът на стопанската система Кирил Петков и министърът на финансите Асен Василев, взеха решение да образуват партия преди последните и трети за тази година избори, както в Израел, и я нарекоха “Продължаваме промяната”. Те дадоха обещание да се борят с корупцията и да вдигнат стопанска система, която беше доста мощно наранена от Коронавируса.” Цитиран е и основният изпълнителен шеф на компанията C.I.Y. GLOBAL Нево Коен, който споделя за триумфа си в България: “Работихме в режим командос. След два дни срещи в София анализирахме обстановката с партийните водачи и локалния екип и активирахме екипите си, които работеха непрестанно онлайн. Непрекъснато се подобряваше продуктивността и оптимизациите”.

Зложелатели обявиха, че в основата на препоръките от израелските пиари е да се очерня политическия конкурент, непрестанно да се повтарят думички като кражба, корупция, шкафчета, чекмеджета, кюлчета и прочие. От “Продължаваме промяната” отхвърлиха какъвто и да е коментар по тематиката за израелската помощ.

Ген Дани Ятом е прочут в България от 2012 година, когато бе показан то политика Яне Янев като член на интернационалния екип на партия “Ред, правда и справедливост”. Посланията му са настоящи и до момента - би трябвало да се стартира от правосъдната система, която да бъде “изчистена от корупция и корумпирани персони и да се стигне до обстановка, в която когато полицията проверява и съдът съди евентуални нарушители, държавното управление да не може да се намесва по никакъв метод. И тогава той беше безапелационен, че посланието на РЗС е най-точното в дадения миг от националното развиване на България: “преди да се преборим с корупцията и проведената престъпност, няма по какъв начин да подобрим живота си.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР