През 2012 г. екип от лекари публикува любопитен случай на

...
През 2012 г. екип от лекари публикува любопитен случай на
Коментари Харесай

Когато сърцето ти бие с 600 удара в минута

През 2012 година екип от лекари разгласява любопитен случай на мъж, който краткотрайно е имал сърдечна периодичност от 600 удара в минута - цели 300 удара по-бързо от теоретичната граница.
 Бри Блантън и по какъв начин 18-годишната тийнейджърка схваща, че е бременна, едвам когато стартира да ражда
Когато си на 18 и схванеш, че си бременна, до момента в който раждаш

Има и такива истории, да

за случая разказва в детайли по какъв начин 57-годишен мъж с квадриплегия е бил отведен в болница с недоволства от световъртеж и напън в гърдите. След прегледа са му дадени нитрати и хепарин за изострен коронарен синдром и е оставен за наблюдаване и проучвания.

На третия ден от постъпването си той получава на няколко пъти болки в гърдите и тахиаритмия (висока сърдечна периодичност и необикновен ритъм). По време на един от тези случаи пулсът му доближава към 600 удара в минута за към 20 секунди, преди последователно да се забави до 300 удара в минута, след което непринудено се връща към естествен темп.
 Снимка 603885

Както означават лекарите, има и други случаи на извънредно висок пулс, като предходният най-голям е бил 480 удара в минута.

" Проучване на немедицинска литература също разкрива отчет за случай на датски аудиолог Оле Бенцен, който умира от смях, до момента в който гледа кино лентата " Риба, наречена Уанда " през 1989 година ", прибавят лекарите. " Сърдечната му периодичност е била сред 250 и 500 удара в минута, преди да се поддаде на сърдечен арест. "
 Лоло Джоунс и съжалява ли атлетката, че по този начин намерено приказва за девствеността си
Крайното решение на една 40-годишна девствена атлетка

Лоло Джоунс поставя точка

Според лекарите при естествена сърдечна физиология е известно, че след капацитета за деяние (AP), абсолютният рефрактерен интервал (ARP) предотвратява различен капацитет за деяние, до момента в който каналите се нулират в атриовентрикуларното съединяване (AV). 

Абсолютният рефрактерен интервал на атриовентрикуларното съединяване продължава към 0.2 секунди, ограничавайки сърдечната периодичност до 300 удара в минута на доктрина. Въпреки това, при необикновена сърдечна физиология, може да има механизми, които разрешават на сърцето да бие доста по-бързо за известно време, пишат от.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР